MADS FISCHER - STYRK DIN
B2B MARKEDSFØRING OG SÆLG MERE

+15 ÅRS MARKETINGERFARING

Da talentet aldrig rakte til at blive professionel fodboldspiller, var jeg aldrig i tvivl om at jeg skulle arbejde med markedsføring og salg. Trods en opvækst i en ‘økonomi-familie’, har det altid været afsætningen af produkter der har interesseret mig.

Af teoretisk uddannelse er jeg uddannet markedsføringsøkonom, suppleret med en HD(A) fra Copenhagen Business School, men det var inden der fandtes uddannelser inden for online marketing.

Jeg har primært erfaringer fra B2B markedet, hvor jeg gennem tidligere jobs har haft såvel markedsføring- som salgsansvaret. Derudover har jeg som sponsorrådgiver og sponsoransvarlig rådgivet omkring sponsorering som markedsføringsdisciplin.

Mine styrker ligger i min passion for at udvikle og optimere, og at jeg med min erfaring fra såvel marketing- som salgssiden, har indsigt og forståelse for at bygge bro mellem disse funktioner.

Du kan se mit CV på min LinkedIn profil.

Mads Fischer B2B markedsføring
Marketing strategi & planning 95%
Lead generering & nurturing 90%
Email marketing + automation flows 90%
Social Media (organisk) 85%
SEO, Adwords + Facebook Ads 70%
Tekstforfatter/Copy writer 60%
Grafik / Design / Webudvikling 30%

MARKEDSFØRING FRA A-Z

De digitale muligheder har altid interesseret mig, og med en pragmatisk, videns hungrende ‘ka’ selv’ tilgang, har jeg uddannet mig selv inden for dette område. Blandt andet ‘kodede’ jeg tilbage i slut 90’erne min første hjemmeside i HTML, fik min første e-mail, og chattede i forskellige lukkede fora. 

Der findes marketingspecialister der inden for hver deres område, har mere viden om de enkelte marketingkanaler. For mig handler markedsføring om, hvorledes du bringer de forskellige kanaler i spil over for din målgruppe. 

Jeg har en bred indsigt, forståelse og hands on erfaring med mulighederne inden for online markedsføring. Jeg ved hvorledes en marketingkanal kan bidrage til din markedsføring, jeg ved hvorledes du skaber synergi i samspillet mellem marketingkanalerne. Vigtigst af alt vil jeg kunne eksekvere på dette for dig og din virksomhed. 

PS: Med mit brede netværk, vil jeg hurtigt kunne tage kontakt til en af ovenstående specialister, såfremt dette måtte blive nødvendigt!

PASSION & UDVIKLING

Passion og udvikling er essentielt for mig. Dette uanset om jeg er frivillig i den lokale fodboldklub, eller er din eksterne marketingressource, så er det vigtigt at der opleves en passion og ønske om udvikling. Nogle vil måske beskrive som en ‘udvikling eller afvikling’. 

Dette er ikke lig med at ting skal forhastes, for jeg går samtidig op i at gøre tingene grundigt og styrke fundamentet. Men vi skal have en plan for hvor vi gerne vil henad. 

Derfor er det også min interesse, at udvikle og optimere jeres virksomhed markedsføring. Det tror jeg på sker gennem et kontinuerligt fokus, og løbende justeringer af dine markedsføringsaktiviteter.

Derfor er konceptet hos Leads2Sale også, at du tilknytter en ekstern marketing ressource/medarbejder. En ressource som kigger på din markedsføring med et 360 graders fokus., og ikke blot interesserer sig for dine Facebook kampagner eller individuelle SEO-placeringer på nogle udvagte keywords etc.

Kontakt mig

Få råd til din markedsføring!

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring, hvordan din markedsføring kan bidrage til flere leads og mere salg for din virksomhed?

Så udfyld formularen med det samme og jeg tager kontakt til inden for 24 timer (hverdag).