8 Online Marketing Workshops,
der styrker dine kompetencer

Skal din virksomhed have succes, skal de mestre online marketing disciplinen, hvilket kræver mere end blot at have en hjemmeside eller en Facebook profil med tilfældige statusopdateringer.Med et 4 måneders online marketing forløb, styrker du dine online marketing kompetencer og viden, samt får træning i at arbejde og håndtere de mest grundlæggende online marketing discipliner. Med et online marketing forløb bliver du klædt på til selv, at udvikle og håndtere din online marketing indsats.

Lær de grundlæggende principper til Adwords, SEO, Sociale Medier m.m.

Hvert modul tager udgangspunkt omkring en specifik online marketing disciplin, men inden vi går i gang med dette, bruger vi 30 minutter til opfølgning på det seneste emne.

Hvert modul er på 2,5 time, hvor du introduceres til ”dagens” disciplin, dens styrker og svagheder og lære de mest grundlæggende principper i at anvende og arbejde med disciplinen.

Vigtigst af alt vil du praktisk arbejde og eksekvere på online marketing disciplinen, og sammen aftaler vi en passende lektie.

SPECIAL INTRODUKTIONSPRIS

Primo 2015

Online Marketing Forløbet er en HELT ny service, som løbende vil blive udviklet og tilpasset.

Derfor tilbydes en unik introduktionspris til de første 6 selvstændige/mindre virksomheder, som ønsker at styrke deres online marketing kompetencer, mod at give konstruktiv kritik på de enkelte forløb.

Online Marketing Forløbet udbydes såvel individuelt, samt i et double forløb, hvor I er to virksomheder der sammen og samtidig følger forløbet.

Individuelt forløb

DKK 8.000 (Betales over 4 rater/måneder)

 • 8 individuelle online marketing moduler
 • 360 grader introduktion til online marketing
 • Præsentation af ”Best Practise”
 • Praktisk eksekvering / Træning
 • Individuel hjemmeopgaver
 • Opfølgning
 • Pris per modul: DKK 2.500
NYSGERRIG EFTER AT HØRE MERE?

Double Up Forløb

DKK 6.400 Per virksomhed (Betales over 4 måneder)

 • 8 online marketing moduler
 • 360 grader introduktion til online marketing
 • Præsentation af ”Best Practise”
 • Praktisk eksekvering / Træning
 • Individuelle hjemmeopgaver
 • Opfølgning
 • Pris per modul: DKK 2.500
NYSGERRIG EFTER AT HØRE MERE?

Hvilke emner berører et Online Marketing Forløb?

Introduktion

Introduktion til og planlægning af online marketing forløbet, tilpasset til din kalender. Derudover introduktion til din virksomhed, målgruppe og online marketing indsats.

Adwords

Hvad er Google Adwords og hvordan bidrager disciplinen postivt til din virksomhed. Praktisk arbejde med at opbygge egne kampagner korrekt for bedre udnyttelse af marketingkroner.

SEO

Hvad er SEO/Søgemaskineoptimering og hvorfor er det så vigtigt? Lær og arbejde med de vigtigste faktorer til, at optimere dit website til bedre placeringer på Google.

Content Marketing

Hvad er Content Marketing egentlig, og hvorfor snakker alle om det? Grundlæggende introduktion og planlægning af content marketing mulighederne i din virksomhed.

Sociale Medier

Hvorfor er sociale medier så hypede, hvilke platforme er interessante for mig, og hvad skal der til for at din virksomhed får glæde og gavn af tilstedeværelsen på Facebook eksempelvis?

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er i mange virksomheder en undervurderet disciplin, der udført korrekt kan øge dit salg. Men hvordan får man flere modtagere og hvad skal et nyhedsbrev indeholde for at det virker?

Analytics

Hvor godt kender du dit eget site, og hvad der skaber værdi og interesse dine kunder? Med analyseværktøjer som Google Analytic kan du måle, om din marketing egentlig har nogen effekt.

Opsamling

Hvad har vi gennemgået i Online Marketing Forløbet, er der ting der mangler at blive belyst en ekstra gang etc? Vi runder hele forløbet af med en tilpasset agenda til dig og dine ønsker.