Hvorfor en Magento Webshop

Magento er kort og godt, en af markedets mest moderne webshopsystemer, og været det siden sin lancering i 2008, og er i dag ejet af Ebay (præsentation unødvendigt). Og derfor benytter mere end 240.000 kunder, worldwide, sig af Magento som deres webshop platform. Dette lige fra store internationale brands og virksomheder, til mindre og enkeltmands virksomheder. Se nogle af virksomheder, som benytter Magento.

Platformen er en Open Source løsning, hvilket giver dig som webshop-ejer nogle klare fordele. Du kan i højere grad skræddersy din løsning til din forretnings behov, og da kildekoden er åben er du ikke afhængig af din webudvikler. Med Magento oplever du såvel fleksibilitet, skalerbarhed og frihed.

Samtidig får du med en standard Magento løsning omfangsrig liste af funktionaliteter. Har du brug for yderligere funktionaliteter, kan du med stor sandsynlighed finde disse blandt de mere en 2000 Magento moduler. Udviklet til eller for andre webshops.

Styrk din forretning med de stærkeste kompetencer

Mit forhold til Magento startede i 2010, hvor jeg som Sales Manager i et af Danmarks første og største Magento huse, hjalp danske virksomheder med at sætte deres standarder for e-handel gennem webshops som tiltrak besøgende, og konverterede til dem kunder.

På den tekniske front, samarbejder jeg med DEDIKERET, hvor mange af mine tidligere kollegaer arbejder i dag. DEDIKERET er et lille, men stærkt, passioneret og dedikeret webbureau med fokus på Magento. Som certificerede Magento Frontend Developers, har de bevist deres forståelse og kompetencer i Magento platformens opbygning, og leverer løsninger efter Best Practise metoden.

Hvad skal du forvente

En Magento webshop løsning fra os, er en webløsning der matcher dine behov og dit visuelle udtryk. Du får en webshop som er klar til brug, leveret af nogle af landets stærkeste faglige folk, hvad angår Magento platformen.

Vi ønsker ikke, at være din samarbejdspartner, vi ER det. Skal vi bygge din webshop, skal der være en indbyrdes tillid og aftale mellem os. Derfor er det vigtigt, at du stiller de spørgsmål du måtte have, og får dem besvaret fyldestgørende.

Med vores forskellige kompetencer, er du i gode hænder. Dedikeret vil stå for det tekniske, og Leads2Sale kan støtte dig med det forretningsmæssige og din online marketing. For en god webshopforretning består af både teknik og forretning, ikke enten eller.

Nysgerrig i en Basic Magento Webshop