Et team af Online Marketing Specialister

Online marketing er mere end en statisk hjemmeside eller en profil på Facebook. Online Marketing spiller en centralt rolle i virksomhedens forretningsgrundlag, fra udvikling af ideer/produkter, til branding af virksomheden og ikke mindst til salg og kundeservice. Derfor har alle virksomheder brug for online marketing specialister, som forstår og formår at skabe værdi. Det er disse kompetencer vi har.

Mads Fischer

Min største styrke er, mit forretningsorienterede fokus samt indsigt i online marketing disciplinen fra A-Z. Jeg interesserer mig for din virksomheds digitale muligheder, og kan gennem rådgivning, sparring samt praktisk udførelse hjælpe dig med, at optimere og udvikle din online marketing indsats. Min tilgang til marketing er, at du skal skabe værdi, og fortælle hvad dit brand og virksomhed står for. Dette med fokus på at generere nye leads, kunder, samt styrke deres relationer og tilknytning til din virksomheds, gennem anvendelsen af digitale medier, kanaler og discipliner.

Kristina Schackinger

Kristina skriver den type tekst, din virksomhed har behov for. Som tekstforfatter har hun erfaring lige fra blogindlæg til produktbeskrivelser – for en bred vifte af kunder. Kristina specialiserer sig primært i ”persuasive copywriting” og SEO-tekster – kort sagt; tekster som skaber mere trafik til din hjemmeside og øger din konverteringsrate.
Kristina er perfektionist til fingerspidserne og leverer således altid et brugbart produkt indenfor den aftalte deadline. Sammen med Kristina kan Leads2Sale tilbyde dig originale tekster som inspirerer, motiverer og konverterer.

Rikke Fjord

Rikke har beskæftiget sig med den digitale branche i mere end 12 år. Hun har erfaring med alt lige fra salg og projektledelse til afsætningsorienteret design, og kan hjælpe dig med Webdesign, bannere, printannoncer m.m Rikke kan således meget mere end blot at lege med farver og former. Hun formår nemlig samtidigt at udvikle sælgende og æstetiske grafiske løsninger inden for de aftalte rammer og tid.
Via en grundig foranalyse sikre Rikke og Leads2Sale din virksomheds visuelle og grafiske personlighed kommer ud i verden, samt at dit design matcher din målgruppe behov og forventninger.