DIGITAL SALES MANAGER

 = RESSOURCE, KOMPETENCE, VIDEN, ERFARING & NETVÆRK

EN DIGITAL SALES MANAGER ER:

FRA STRATEGI TIL EKSEKVERING

Marketing er mange ting, og måske den største udfordring for mange virksomheder. Hvem er det vores markedsføring skal ramme, og hvilke marketingkanaler skal vi benytte os af, og hvad betyder SoMe, CPC, CTR, CRO, CTA, SEO, SEM egentlig?

I en digital verden, hvor kunderne forventer din virksomhed er digital tilstede, er markedsføringen af virksomheden alt for vigtig til at blive nedprioriteret, eller set som venstrehåndsarbejde. 

Med en ekstern marketingchef fra Leads2Sale sikrer du dig, at der er en plan/strategi for virksomhedens markedsføring. Din eksterne marketingchef er ligeledes din garanti for, at din markedsføring bliver planlagt, eksekveret, analyseret (og rapporteret), og kontinuerligt justeres og optimeres din markedsføring i PEAK-processen.

Planning

Hvordan skal din markedsføringsplan sættes sammen, ud fra din målgruppe, målsætninger med mere?

Eksekvering

Eksekvering på de udvalgte kanaler, så din virksomhed bliver set og knytter kundeemnerne tættere på virksomheden.

Analytics

Hvad fortæller data om vores marketingaktiviteteter, hvad kan og skal vi justere på i den kommende markedsføring?

Kontinuitet

Via kontinuitet i din markedsføring justerer og optimerer vi løbende din markedsføring for endnu bedre resultater.
laptop-2434393_1920

UDFØRT I DIN VIRKSOMHED

Dine kunder står i dag selv for store dele af deres informationsindsamling. Opgaven for dig er at positionere din ekspertise og viden om dit marked og produkter, og dermed bevise hvorledes du kan løse dine kunders behov og udfordringer. 

Som din eksterne marketingchef arbejder jeg on-site fra din virksomheds lokation(er). Jeg ønsker at ’være en del af virksomheden’, fordi det give bedre indsigt i din virksomhed, dine produkter og dine kunder. Således vil jeg bedre forstå jeres udfordringer, og ikke mindst se nye muligheder for markedsføringen. 

Derfor er det min klare overbevisning, at din virksomheds marketing skal være stærkt forankret, og derfor vil jeg ind under huden på dig og din virksomhed. PS: Dette er lykkedes, når jeg bliver en del af frokostordningen 🙂  

TILKNYT VIDEN & ERFARING

I en tid hvor markedsføringen konstant udvikler sig, har din virksomhed de rette kompetencer inden for markedsføringsområdet? Med Leads2Sale tilknytter du viden, erfaring og ikke mindst dedikation, passion og fokus inden for B2B markedsføring og salg.   

Jeg sikrer at din markedsføring får fokus, både i form af eksekvering, men ligeledes rapportering og løbende justering. Skal du have det fulde udbytte af markedsføringen, skal den prioriteres kontinuerligt og ikke mindst have de rette kompetencer. 

Jeg har mere en 15 års erfaring inden for B2B markedsføring og salg, med stærke kompetencer inden for specielt online markedsføring. Jeg fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, og vil hellere skabe leads, end ramme en stor mængde mennesker som er uinteressante for din virksomhed.

Derfor hedder virksomheden også Leads2Sale.

Mads_1

Få råd til din B2B markedsføring

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke kanaler kunne være interessante for dig, hvordan kan målrette dine budskaber, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.