Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef
JEG HJÆLPER DIG MED:

TILKNYT DIGItale kompetencer til virksomhedenS bestyrelse

HAR DU TILKNYTTET DIGITALE KOMPETENCER TIL DIN BESTYRELSE?

Det er næppe nogen overraskelse at digitalisering er over alt, og kan være en effektiv løsning til udvikling og vækst. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan din virksomhed vælger at digitalisere sig. De rette valg kræver de rette kompetencer, også når det kommer til virksomhedens bestyrelse (eller advisory board).

Danske SMV-virksomheder skal fokusere og tænke digitalt. Primært med fokus omkring at investere i, og tilknytte de rigtige kompetencer, og ikke blot i teknologien selv.

Mange mindre virksomheders strategiske udsyn, forhindres af et ubarmhjertigt, hårdt krav om drift, drift og mere drift. Dette er med til at gøre det svært for (ejer)lederen blot at løfte blikket, men også at træffe beslutninger om nye retninger der sikrer overlevelse, udvikling eller vækst.

Ønsker du at tilknytte stærke digitale kompetencer til jeres bestyrelse, vil jeg gerne stille de rigtige spørgsmål og give professionel sparring.

Styrk bestyrelseN med en erfaren digital profil

Som digitalt bestyrelsesmedlem bidrager jeg med +18 års erfaring, fra primært B2B markedsføring og salgsverdenen. Således har jeg erfaringen og kompetencerne til at kigge holistisk på den digitale salgsproces, og bygge bro mellem såvel marketing som salgsfunktionen i virksomheden.

Siden 2018 har jeg været selvstændig med Leads2Sale og arbejdet som digital marketing konsulent for danske SMV-virksomheder, i forskellige brancher som blandt andet It, konsulent, håndværk og fitness.

Jeg værdsætter et miljø som er samarbejdende og involverende, hvor der er et naturligt samspil mellem virksomhedens bestyrelse, ledelse og medarbejdere. 

Med udgangspunkt i virksomhedens strategiske målsætninger, kan jeg bidrage til at udfordre og udvikle den digitale indsats, kvalificere vækstmuligheder og træffe de bedst egnede strategiske beslutninger i fællesskab.

Jeg opererer såvel i den strategiske helikopter, som maskinrummet, og har viden, forståelse og hands on erfaring med mulighederne inden for B2B markedsføring. Jeg ved hvor vigtigt det er at din markedsføring skaber værdi – for dine leads, for dine kunder, og bidrager til virksomhedens udvikling. 

Ønsker du at tilknytte en kompetent og passioneret digital profil, som forstår at tænke nyt, udvikling og har en kommerciel forståelse? Så kontakt mig for en uforpligtende snak omkring mulighederne.

Du har sikkert hørt om Marketing Automation, Leadgenerering, Demand Generation, New Tech, Green Tech, Big Data, ChatGPT, AI og mange flere digitale buzzwords.

Alle brancher og virksomheder kommer til at mærke et stigende ’digitalt behov’. Nogle brancher og brands vil endda blive disrupted så meget, at de ændres eller uddør (Netflix, Spotify, Booking.com, Nokia).

Måske tænker du, at Danmark er et af de mest digitaliserede lande? Udfordringen er, at det er de store giganter som trækker det store læs. Fordi de har investeret i den digitale omstilling.

Derfor er det vigtigt at SMV-segmentet sætter fokus på deres digitalisering. Risikoen er at de kan miste konkurrencekraft, og går glip af vækstpotentialer, hvis de ikke udnytter mulighederne i den digitale teknologi som er tilgængelig,

Det er både et problem for SMV’erne, men også for samfundet, fordi SMV virksomheder står for 99,7% af antallet af danske virksomheder, og derfor er rygraden i det danske erhvervsliv.

Bliv klar til nutidens digitale OMSTILLING OG udfordringer

tilknyt digitalt og kommercielt fokus

Ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder for at tilknytte mig og mine kompetencer til din bestyrelse eller advisory board?

Så udfyld kontaktboksen, ring på 2992 2823 eller skriv til mads@leads2sale.dk.