GØR DIN MARKEDSFØRING PROFESSIONEL MED EN

EKSTERN MARKEDSFØRING RESSOURCE

HVORFOR skal din virksomhed TILKNYTTE EN EKSTERN MARKEDSFØRING RESSOURCE?

En  erfaren ekstern markedsføringsressource er en marketingkonsulent der kan hjælpe dig med optimering og udvikling af din markedsføring. Lige fra udarbejdelsen af din markedsføringsstrategi, din marketing management, og analysering af virksomhedens markedsføringsindsats.

Din virksomheds markedsføring har aldrig været vigtigere.  En stærk digital markedsføring kan derfor bidrage til generering af flere leads og salg. Det er her jeg kan hjælpe dig!

I en digital tid skal markedsføringen af din virksomhed være mere interagerende og tilgængelig. Det kræver tid og viden, og gør markedsføring mere komplekst og essentielt i forhold til at markedsføre sig overfor nye som eksisterende kunder.

Vil du udvikle og optimere din markedsføring?
Mads Fischer _ marketingkonsulent - Marketing Automation - marketingstrategi

RING OG HØR OM DINE MULIGHEDER

Eller brug det næste minut på at udfylde denne kontaktformular.

Så tager jeg kontakt til dig inden for de næste 24 timer.

SÅDAN FÅR DU HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

Strategi

Sammen støber vi fundamentet for din markedsføring, via en implementerbar og eksekverbar markedsføringsstrategi

Eksekvering

Jeg tager mig af eksekveringen af HELE din markedsføring, eller projektleder tilknyttede samarbejdspartnere

Rapportering

Få indblik i indsats og resultater af markedsføringsindsatsen, samt input til justering og optimeringsforslag

TILKNYT EN EKSTERN RESSOURCE OG STYRK VIRKSOMHEDEN

Forstår du vigtigheden af en digital tilstedeværelse, men er måske usikker på om den rette løsning er at ansætte en fuldtids marketingmedarbejder?

Vil du styrke din virksomheds brand, have en stærkere digital tilstedeværelse og generere flere leads og kunder?

Og ønsker du en skræddersyet og fleksible ressource, som planlægger, eksekverer og analyserer din markedsføringsindsats?

Ser du ideen i at tilføre en erfaren, kompetent og passioneret markedsføringsressource, med et stort netværk af specialister?

Din virksomheds markedsføring er vigtig, og forskellige markedsføringskanaler og discipliner er for den udvidende uoverskueligt.

TILKNYT VIDEN OG KOMPETENCER TIL DIN MARKEDSFØRING

HVAD ER VÆRDIEN VED AT TILKNYTTE en ekstern markedsføringsressource?

FÅ HJÆLP TIL HELE DIN MARKEDSFØRING MED EN ERFAREN EKSTERN MARKEDSFØRING RESSOURCE

Der findes ingen skabelon til markedsføring der garanterer dig succes. Uanset hvem du er, hvem dine kunder er, eller størrelsen på dit markedsføringsbudget, så skal du være digitalt til stede. Eller med andre ord; dine kunder skal kunne finde dig på nettet.

Udfordringen er sammensætte det rette brug af markedsføringskanler som sikrer dig succesen.

Lad Leads2Sale hjælpe dig, udfordre dig, udvikle dig, og ikke mindst generere flere kunder til din virksomhed.

Leads2Sale rådgiver og fokuserer på markedsføring i et bredt perspektiv, hvor jeg kigger på – og tager mig af – HELE din markedsføring.

Google Ads er nærmest et must for alle virksomheder, hvis man gerne vil findes af sine potentielle kunder, samt øget synlighed i sin målgruppe.

Google Ads (tidligere kendt som Adwords) er ikke længere bare søgeannoncer – men tilbyder dig en bred palette af annonceringsmuligheder til gavn for din virksomhed. Fx. Remarketing og Google Search.

Leads2Sale hjælper dig med opsætning af jeres Google Ads konto, samt løbende oprettelse, drift og optimering af de kampagner som skaffer dig flere kunder.

Danskerne elsker sociale medier, og derfor skal du omfavne disse platforme. Hos Leads2Sale hjælper vi dig med at håndtere dine profiler på de sociale medier (Facebook + LinkedIn)

Ved at outsource din håndtering af dine sociale medier, tilknytter du ikke blot viden og kreativitet. Du frigiver ligeledes ressourcer i form af tid og fokus, til andre værdiskabende aktiviteter i virksomheden,

Med Leads2Sale håndteres dine SoMe profiler professionelt, dine gode historier bliver fortalt til din kundegruppe, hvilket skaber øget synlighed og styrker relationen til dig.

Stort set alle danskere har en profil på en eller flere SoMe platforme. Via digital annoncering har du mulighed for at målrette dine budskaber og kommunikation til lige præcis dem som du gerne vil ramme.

Ligeledes har du mange muligheder for annoncering, uanset om dit mål er Synlighed, Trafik, Leads eller noget helt tredje. Udfordringen for mange virksomheder er at ’se skoven for bare træer’, men her hjælper Leads2Sale dig sikkert i mål.

Få målrettet din markedsføring til din målgruppe, og oplev hvordan dine kampagner kan få succes med selv mindre budgetter. Leads2Sale sikre dig at du kommer rigtigt i gang, uanset om du skal annoncere på Facebook eller LinkedIn

Er din hjemmeside ’blot’ et visitkort, skal du ændre din holdning. Din hjemmeside er et meget vigtigt aktiv i din markedsføring, og der hvor dine kunder får et deres første indtryk af din virksomhed. Din hjemmeside kan derfor være ’make it or break it’ hvad angår om du får kunden.

Måske du er verdens bedste murer, men hvis det ikke er signalet som din hjemmeside sender, mindskes chancen for at kunden tager kontakt til dig. Altså hvis man overhovedet kan finde dine kontaktoplysninger, og om dit site er responsivt i forhold til mobiler og tablets-.

Vi hjælper dig med at opdatere din hjemmeside, så du og virksomheden fremstår så professionelt som muligt, specielt hvis du har en WordPress hjemmeside. Men vi kan også hjælpe med andre CMS-systemer.

MORE TO COME

DIN MARKEDSFØRING ER IKKE EN ONE-OFF

FÅ KONTINUITET I DIN MARKEDSFØRING

Skal din markedsføring løbende generere flere leads til din virksomhed, kræver det et kontinuerligt fokus og arbejde med din markedsføring. 

Der findes ingen nemme løsninger, quick fixes eller ‘hoppen over hvor gærdet er lavest’, hvis din virksomhed skal have succes med jeres markedsføring. Til gengæld har din virksomhed med stor sandsynlighed nogle lavt hængende frugter.

Med Leads2Sale har du en ambitiøs samarbejdspartner, som sørger for at udvikle og optimere din markedsføringsindsats, med et mindset om at skabe langvarige og værdiskabende kunderelationer. Både mellem os, og ikke mindst til dine kunder.

 

DIT BEHOV + MINE KOMPETENCER = TILPASSET RESSOURCE

Har du ambitioner for din virksomhed, og ønsker du en fleksible og skalerbar ressourceallokering, så er en ekstern markedsføringsressource interessant for dig.

At ansætte en medarbejder er for mange virksomheder en tung og omkostelig opgave, med stor usikkerhed og risico i forhold til opgaverne og behovet for at ansættelse af en intern marketingmedarbejder.

Med en ekstern marketing ressource har du en kompetent og erfaren ressource, som fra dag 1 vil ‘hit the ground  running’.

Naturligvis skræddersyet og tilpasset til dit behov og dine udfordringer. 

Ligeledes får du glæde af at din eksterne ressource allerede har adgang til forskellige software-løsninger (data, analytics, grafisk produktion, videoredigering, marketing automation med flere).

Derfor er en ekstern ressource en effektiv, værdiskabende og omkostningseffektiv løsning.

ET SKRÆDDERSYET & UDVIKLENDE SAMARBEJDE

1) Dit behov

Kender du dit reelle behov og udfordring? Hvad er din problemstilling og hvordan vi sammen kan løse dette

2) Hjertebanken

Er du enig i problemstillingen, samarbejdsformen og Leads2Sale som din samarbejdspartner?

3) Planen

Jeg planlægger markedsføringsindsatsen, i forhold til din problemstilling og dine udfordringer

4) Eksekvering

Din markedsføring eksekveres. Jeg er tilgængelig for dig og din virksomhed, og aldrig langt væk ift dialog, feedback m.m.

DET FÅR DU MED EKSTERN MARKEDSFØRINGSRESSOURCE

 • Vi lægger en plan og fundament for din markedsføring
 • Din markedsføring eksekveres
  (Eks: Hjemmeside, Google Ads, SoMe, Video, Marketing Automation m.fl.)
 • Dine samarbejdspartnere holdes til ilden
 • Der arbejdes primært udfra din
  (Men kan også udføres remote)
 • Dine interne ressources kompetencer løftes
 • Nem adgang til support | Både Email + Telefonisk
 • Du kan få en månedlig marketingrapport
 • Ingen binding eller opsigelsesvarsel

11-24 TIMER/månedligt

DKK 725 Per time
 • Eksekvering af markedsføring. Op til 3 fokusområder
 • Markedsføring udføres primært fra din lokation
 • Projektstyring af 3. parts leverandører/samarbejdspartnere
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email + Telefonisk support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
Populær

1 - 10 TIMER/månedligt

DKK 795 Per time
 • Eksekvering af markedsføring. Max 2 fokusområder
 • Primært eksekveret remote (fra eget kontor)
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
starter

referencer | udtalelser