EN EKSTERN MARKETING RESSOURCE
SIKRER DIN MARKEDSFØRING

VIL DU STYRKE DIN MARKEDSFØRING

EKSTERN MARKETING RESSOURCE

Skræddersyet markedsføringsressource til din virksomheds behov

En ekstern marketing ressource er for dig, som forstår hvorfor markedsføring af din virksomhed spiller en vigtig rolle, og som er usikker på om den rette løsning er at ansætte en fuldtids marketingmedarbejder.

Vil du styrke din virksomheds brand, have en stærkere digital tilstedeværelse og generere flere leads og kunder?

Vil du have en skræddersyet og fleksible ressource, som kontinuerligt planlægger, eksekverer og analyserer din virksomheds markedsføringsindsats?

Vil du gerne tilføre din markedsføring en erfaren, kompetent og passioneret markedsføringsressource, med et stort netværk af specialister?

Markedsføringen af din virksomhed har aldrig været vigtigere, og udbuddet af forskellige markedsføringskanaler og discipliner er for den udvidende uoverskueligt.

Hør om dine muligheder med en ekstern marketing ressource?

HVAd får du med en
ekstern marketing ressource?

OPGAVER FOR EN EKSTERN MARKETING RESSOURCE

Der findes ingen markedsføringsskabelon der garanterer dig succes, men i dagens verden er der dog en ting som er sikkert. Uanset hvem du er, hvem dine kunder er, eller størrelsen på dit markedsføringsbudget, så skal du være digitalt til stede. Eller med andre ord; dine kunder skal kunne finde dig på nettet.

Udfordringen er sammensætte det rette marketing-mix, som sikrer dig succesen. Det er her Leads2Sale kan hjælpe dig, udfordre dig, udvikle dig, og ikke mindst generere flere kunder til din virksomhed. For skal din virksomhed gøre brug af Google Ads i stedet for annoncering på SoMe, eller være tilstede begge steder? Og hvad anbefales der i forhold til budget til annoncering?

Hos Leads2Sale rådgiver vi om markedsføring i et bredt perspektiv. Altså kigger vi på HELE din markedsføring, og hvor du får mest muligt ud af dine markedsføringsaktiviteter. Ligesom du altid kan starte småt, og skrue mere og mere op for din markedsføring, efterhånden som du ser effekten af din indsats og investering

Det er derfor du får råd om, og ikke mindst råd TIL din markedsføring hos Leads2Sale.

genvejen til succes = afprøvet proces

Vores arbejde med din markedsføring, og at generere flere leads til din virksomhed er et kontinuerligt arbejde, som hele tiden skal have fokus. Desværre tror mange at markedsføring er en let disciplin, som kan gøre dig rig allerede i næste uge. I marketing findes der ingen lette løsninger, quick fixes eller ‘hoppen over hvor gærdet er lavest’, men til gengæld har din virksomhed med stor sandsynlighed nogle lavt hængende frugter. Det er dem jeg gerne vil hjælpe dig med at finde og drage fordel af.

Med et samarbejde med Leads2Sale har du derfor en ambitiøs samarbejdspartner, som sørger for at udvikle og optimere din markedsføringsindsats.

Mindsettet og ambitionen hos Leads2Sale er at skabe langvarige og værdiskabende kunderelationer. Både når det gælder os selv og vores kunder, men også når det drejer sig om dig og dine kunder.

Til dette arbejder vi ud fra en meget simpel og effektfuld PEAK-proces, som sikre dig at din markedsføring hele tiden leverer.

 1. Planlægning
  Hvad, Hvor og Hvordan skal din markedsføring forløbe
 2. Eksekvering
  Dine markedsføringsaktiviteter implementeres og eksekveres
 3. Analysering
  Hvad har vi lært, hvad siger data, hvor skal og kan vi optimere
 4. Kontinuitet
  Vi sørger for løbende justering og optimering af din markedsføring

gennemsigtig prisstruktur

En ekstern marketingressource er for virksomheder med ambitioner, men som samtidig ønsker en fleksibel og skalerbar løsning.

Det kan for mange virksomheder være et stort spring at ’gå all in’ i forhold til at ansætte, måske har du slet ikke behovet eller opgaverne der kan retfærdiggøre dette. Med en ekstern marketing ressource tilknytter du en kompetent og erfaren ressource, som fra dag 1 vil ‘hit the ground running’. Skræddersyet din virksomheds behov, og med en gennemsigtig prisstruktur, uden en masse uforståelige vilkår og bindinger.

Udover hands-on erfaringen, vil du også opnå gavn af at din tilknyttede ressource allerede har testet, samt adgang til forskellige software-løsninger, til brug i din markedsføring (data rapportering, grafisk produktion, videoredigering, marketing automation med flere).

Derfor er det for mange virksomheder en mere effektiv, værdiskabende og omkostningseffektiv løsning at tilknytte en ekstern marketing ressource, som bidrager med et højere kvalitativt output af din markedsføring.

+25 TIMER/månedligt

Skriv din beskrivelse
DKK 600 Per time
 • 360 graders Planning & Eksekvering af markedsføring
 • Mulighed for træning af interne ressourcer
 • Markedsføring udføres primært onsite din lokation
 • Projektstyring af 3. parts leverandører/samarbejdspartnere
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email + Telefonisk support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
ambition

11-24 TIMER/månedligt

Skriv din beskrivelse
DKK 695 Per time
 • Eksekvering af markedsføring. Op til 3 fokusområder
 • Markedsføring udføres primært fra din lokation
 • Projektstyring af 3. parts leverandører/samarbejdspartnere
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email + Telefonisk support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
Populær

1 - 10 TIMER/månedligt

Skriv din beskrivelse
DKK 775 Per time
 • Eksekvering af markedsføring. Max 2 fokusområder
 • Primært eksekveret remote (fra eget kontor)
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
starter