STYRK DIN VIRKSOMHED MED EN

EKSTERN MARKETING RESSOURCE

HVORFOR TILKNYTTE EN EKSTERN MARKETING RESSOURCE?

 

Markedsføring spiller i dag en essentiel rolle i succesfulde virksomheder, og er essentiel for synlighed, kommunikation og relationer til og med eksisterende som nye kunder.

I en digital tid hvor markedsføringsprocesserne hastigt ændrer sig, skal din virksomhed kunne følge med udviklingen. Derfor skal du tilknytte en ekstern markedsføringsressource som har mange års erfaring. Både i forhold til udvikling af din markedsføringsstrategi, hele din marketing operation, samt overvågning og analysering af din markedsføringsindsats.

Lad os tage en snak om dit udbytte med en ekstern markedsføringsressource?

 

STYRK VIRKSOMHEDEN MED EN EKSTERN MARKETING RESSOURCE

En ekstern marketing ressource er for dig, som forstår hvorfor markedsføring af din virksomhed spiller en vigtig rolle, og som er usikker på om den rette løsning er at ansætte en fuldtids marketingmedarbejder.

Vil du styrke din virksomheds brand, have en stærkere digital tilstedeværelse og generere flere leads og kunder?

Vil du have en skræddersyet og fleksible ressource, som kontinuerligt planlægger, eksekverer og analyserer din virksomheds markedsføringsindsats?

Vil du gerne tilføre din markedsføring en erfaren, kompetent og passioneret markedsføringsressource, med et stort netværk af specialister?

Markedsføringen af din virksomhed har aldrig været vigtigere, og udbuddet af forskellige markedsføringskanaler og discipliner er for den udvidende uoverskueligt.

Google Ads er nærmest et must for alle virksomheder, hvis man gerne vil findes af sine potentielle kunder, samt øget synlighed i sin målgruppe.

Google Ads (tidligere kendt som Adwords) er ikke længere bare søgeannoncer – men tilbyder dig en bred palette af annonceringsmuligheder til gavn for din virksomhed. Fx. Remarketing og Google Search.

Leads2Sale hjælper dig med opsætning af jeres Google Ads konto, samt løbende oprettelse, drift og optimering af de kampagner som skaffer dig flere kunder.

Danskerne elsker sociale medier, og derfor skal du omfavne disse platforme. Hos Leads2Sale hjælper vi dig med at håndtere dine profiler på de sociale medier (Facebook + LinkedIn)

Ved at outsource din håndtering af dine sociale medier, tilknytter du ikke blot viden og kreativitet. Du frigiver ligeledes ressourcer i form af tid og fokus, til andre værdiskabende aktiviteter i virksomheden,

Med Leads2Sale håndteres dine SoMe profiler professionelt, dine gode historier bliver fortalt til din kundegruppe, hvilket skaber øget synlighed og styrker relationen til dig.

Stort set alle danskere har en profil på en eller flere SoMe platforme. Via digital annoncering har du mulighed for at målrette dine budskaber og kommunikation til lige præcis dem som du gerne vil ramme.

Ligeledes har du mange muligheder for annoncering, uanset om dit mål er Synlighed, Trafik, Leads eller noget helt tredje. Udfordringen for mange virksomheder er at ’se skoven for bare træer’, men her hjælper Leads2Sale dig sikkert i mål.

Få målrettet din markedsføring til din målgruppe, og oplev hvordan dine kampagner kan få succes med selv mindre budgetter. Leads2Sale sikre dig at du kommer rigtigt i gang, uanset om du skal annoncere på Facebook eller LinkedIn

Er din hjemmeside ’blot’ et visitkort, skal du ændre din holdning. Din hjemmeside er et meget vigtigt aktiv i din markedsføring, og der hvor dine kunder får et deres første indtryk af din virksomhed. Din hjemmeside kan derfor være ’make it or break it’ hvad angår om du får kunden.

Måske du er verdens bedste murer, men hvis det ikke er signalet som din hjemmeside sender, mindskes chancen for at kunden tager kontakt til dig. Altså hvis man overhovedet kan finde dine kontaktoplysninger, og om dit site er responsivt i forhold til mobiler og tablets-.

Vi hjælper dig med at opdatere din hjemmeside, så du og virksomheden fremstår så professionelt som muligt, specielt hvis du har en WordPress hjemmeside. Men vi kan også hjælpe med andre CMS-systemer.

MORE TO COME

TILKNYT VIDEN OG KOMPETENCER TIL DIN MARKEDSFØRING

VÆRDIEN VED en ekstern marketing ressource?

OPGAVER FOR EN EKSTERN MARKETING RESSOURCE

Der findes ingen skabelon til markedsføring der garanterer dig succes, men i dagens verden er der dog en ting som er sikkert. Uanset hvem du er, hvem dine kunder er, eller størrelsen på dit markedsføringsbudget, så skal du være digitalt til stede. Eller med andre ord; dine kunder skal kunne finde dig på nettet.

Udfordringen er sammensætte det rette marketing-mix, som sikrer dig succesen. Det er her Leads2Sale kan hjælpe dig, udfordre dig, udvikle dig, og ikke mindst generere flere kunder til din virksomhed. For skal din virksomhed gøre brug af Google Ads i stedet for annoncering på SoMe, eller være tilstede begge steder? Og hvad anbefales der i forhold til budget til annoncering?

Hos Leads2Sale rådgiver vi om markedsføring i et bredt perspektiv. Altså kigger vi på HELE din markedsføring, og hvor du får mest muligt ud af dine markedsføringsaktiviteter. Ligesom du altid kan starte småt, og skrue mere og mere op for din markedsføring, efterhånden som du ser effekten af din indsats og investering

Det er derfor du får råd om, og ikke mindst råd TIL din markedsføring hos Leads2Sale.

DIN MARKEDSFØRING ER IKKE EN ONE-OFF

PLANNING + OPERATION = KONTINUITET

Vores arbejde med din markedsføring, og at generere flere leads til din virksomhed er et kontinuerligt arbejde, som hele tiden skal have fokus. Desværre tror mange at markedsføring er en let disciplin, som kan gøre dig rig allerede i næste uge. I marketing findes der ingen lette løsninger, quick fixes eller ‘hoppen over hvor gærdet er lavest’, men til gengæld har din virksomhed med stor sandsynlighed nogle lavt hængende frugter.

Med Leads2Sale har du en ambitiøs samarbejdspartner, som sørger for at udvikle og optimere din markedsføringsindsats, og med et mindset o at skabe langvarige og værdiskabende kunderelationer.

Til dette arbejder vi ud fra en meget simpel og effektfuld PEAK-proces, som sikre dig at din markedsføring hele tiden leverer.

 1. Planlægning
  Hvad, Hvor og Hvordan skal din markedsføring forløbe
 2. Eksekvering
  Dine markedsføringsaktiviteter implementeres og eksekveres
 3. Analysering
  Hvad har vi lært, hvad siger data, hvor skal og kan vi optimere
 4. Kontinuitet
  Vi sørger for løbende justering og optimering af din markedsføring

GENNEMSIGTIG PRISSTRUKTUR

En ekstern marketingressource er for dig med ambitioner, som samtidig ønsker en fleksibel og skalerbar løsning.

En intern ressource kan for mange virksomheder være et stort spring, og er du sikker på at du har såvel opgaverne og behovet for at ansætte en fuldtidsmedarbejder?

Med en ekstern marketing ressource har du en kompetent og erfaren ressource, som fra dag 1 vil ‘hit the ground  running’. Naturligvis skræddersyet dit behov, og med en gennemsigtig prisstruktur. 

Helt uden en masse uforståelige vilkår og bindinger.

Ligeledes får du glæde af at din eksterne ressource allerede har adgang til forskellige software-løsninger (data rapportering, grafisk produktion, videoredigering, marketing automation med flere).

For mange virksomheder er det derfor en mere effektiv, værdiskabende og omkostningseffektiv løsning at tilknytte en ekstern marketing ressource. Som er en løsning der bidrager med et højere kvalitativt output af markedsføringen.

+25 TIMER/månedligt

DKK 650 Per time
 • 360 graders Planning & Eksekvering af markedsføring
 • Mulighed for træning af interne ressourcer
 • Markedsføring udføres primært onsite din lokation
 • Projektstyring af 3. parts leverandører/samarbejdspartnere
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email + Telefonisk support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
ambition

11-24 TIMER/månedligt

DKK 725 Per time
 • Eksekvering af markedsføring. Op til 3 fokusområder
 • Markedsføring udføres primært fra din lokation
 • Projektstyring af 3. parts leverandører/samarbejdspartnere
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email + Telefonisk support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
Populær

1 - 10 TIMER/månedligt

DKK 795 Per time
 • Eksekvering af markedsføring. Max 2 fokusområder
 • Primært eksekveret remote (fra eget kontor)
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt/anvendt software
 • Email support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding
starter

referencer | udtalelser

SKAL DIN MARKEDSFØRING KUNNE BETALE SIG?

Markedsføring har altid været essentielt for succesfulde virksomheder. 

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring, så lad os tage en uforpligtende snak om dine markedsføringsmuligheder.

Mads Fischer_Marketing