PEAK-PROCES = GENVEJ TIL SUCCES

Vores arbejde med din markedsføring, og at generere flere leads til din virksomhed er et kontinuerligt arbejde, som hele tiden skal have fokus. Desværre tror mange at markedsføring er en let disciplin, som kan gøre dig rig allerede i næste uge. I marketing findes der ingen lette løsninger, quick fixes eller ‘hoppen over hvor gærdet er lavest’, men til gengæld har din virksomhed med stor sandsynlighed nogle lavt hængende frugter. Det er dem jeg gerne vil hjælpe dig med at finde og drage fordel af.

Med et samarbejde med Leads2Sale har du derfor en ambitiøs samarbejdspartner, som sørger for at udvikle og optimere din markedsføringsindsats.

Mindsettet og ambitionen hos Leads2Sale er at skabe langvarige og værdiskabende kunderelationer. Både når det gælder os selv og vores kunder, men også når det drejer sig om dig og dine kunder.

Til dette arbejder vi ud fra en meget simpel og effektfuld PEAK-proces, som sikre dig at din markedsføring hele tiden leverer.

 1. Planlægning
  Hvad, Hvor og Hvordan skal din markedsføring forløbe
 2. Eksekvering
  Dine markedsføringsaktiviteter implementeres og eksekveres
 3. Analysering
  Hvad har vi lært, hvad siger data, hvor skal og kan vi optimere
 4. Kontinuitet
  Vi sørger for løbende justering og optimering af din markedsføring

1. Planning

Planlægning af din markedsføring med udgangspunkt i din markedsføringsstrategi, din målgruppe, kanalvalg, budget med mere

2. Eksekvering

Eksekvering af markedsføringen så din virksomhed bliver eksponeret, og du får genereret flere leads og henvendelser.

3. Analytics

Hvad fortæller data om dine markedsføringsaktiviteteter? Hvor mange leads er genereret, hvad kan og skal justeres?

4. Kontinuitet

Kontinuerligt fokus er et must for succes med markedsføring. Vi sørger for at din markedsføring konstant holdes til ilden.

GENNEMSIGTIG PRISSTRUKTUR

En ekstern marketingressource er for virksomheder med ambitioner, men som samtidig ønsker en fleksibel og skalerbar løsning.

Det kan for mange virksomheder være et stort spring at ’gå all in’ i forhold til at ansætte, måske har du slet ikke behovet eller opgaverne der kan retfærdiggøre dette. Med en ekstern marketing ressource tilknytter du en kompetent og erfaren ressource, som fra dag 1 vil ‘hit the ground running’. Skræddersyet din virksomheds behov, og med en gennemsigtig prisstruktur, uden en masse uforståelige vilkår og bindinger.

Udover hands-on erfaringen, vil du også opnå gavn af at din tilknyttede ressource allerede har testet, samt adgang til forskellige software-løsninger, til brug i din markedsføring (data rapportering, grafisk produktion, videoredigering, marketing automation med flere).

Derfor er det for mange virksomheder en mere effektiv, værdiskabende og omkostningseffektiv løsning at tilknytte en ekstern marketing ressource, som bidrager med et højere kvalitativt output af din markedsføring.

+ 25 timer

per måned
DKK 600,- Per time
 • Planlægning & Eksekvering af din markedsføring
  360 graders fokus
 • Mulighed for træning af interne ressourcer
 • + 25 tmer månedligt
 • Markedsføring udføres primært onsite din lokation
 • Projektstyring af 3. parts leverandører/samarbejdspartnere
 • Ingen ekstra udgifter til Leads2Sale indkøbt software
 • Email support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding

1 - 10 timer

Per Måned
DKK 775,- Per time
 • Eksekvering af markedsføring
  Op til 2 fokusområder
 • Primært eksekveret remote (fra eget kontor)
 • Email support/konsultation
 • Månedlig marketingrapport
 • Ingen binding