HVORFOR

Ekstern Marketing medarbejder
Ekstern marketingmedarbejder

ALDRIG HAR DIN MARKEDSFØRING VÆRET VIGTIGERE

Vi lever i en digital tid, hvor markedsføringens rolle og ansvar aldrig har været større. Dine kunder, uanset branche, marked eller produkt, er blevet digitale, og har taget magten fra sælgerne. For når 2/3 dele af dine kunders beslutningsproces sker inden deres første fysiske kontakt med dine sælgere, så stiller det store krav til din markedsføring og digitale tilstedeværelse.

Og det er her Leads2Sale kommer ind i billedet.

For en af de største udfordringer for virksomheder er, at de mangler marketing ressourcer som har kompetencen og erfaringen til, at optimere og udvikle virksomhedens markedsføring. En marketingmedarbejder som kan tage din markedsføring fra at være ufokuseret, utydelig og en omkostning, og gøre den til en værdiskabende investering.

For du skal både kende til Googles algoritme, have forståelse og indblik i annonceringsmulighederne på Google Ads, Facebook og måske LinkedIn, ligesom du ved hvordan du laver det gode nyhedsbrev og skaber engagerende opslag på de sociale medier.

KOMMERCIEL & ERFAREN MARKETINGMEDARBEJDER

Det er netop ovenstående udfordring, jeg som din eksterne marketingmedarbejder løser. Jeg kan være din kommercielt erfarne og kompetente marketingmedarbejder, som med +15 års erfaring fra marketing- og salgsverdenen har erfaringen til at udvikle din markedsføringsstrategi, planlægge dine marketingaktiviteter og ikke mindst eksekvere på disse.

Jeg har praktisk hands-on erfaring med såvel SEO, Google Ads, Sociale Medier, Nyhedsbreve, og er en passioneret fortaler for marketing automation og de fantastiske muligheder der gemmer sig her. Grundet mine erfaringer og færdigheder, kan jeg ligeledes træne og lære dig (og andre interne ressourcer) at forstå og udvikle jeres egne kompetencer indenfor digital markedsføring.

Som din eksterne marketingchef tilknytter du derfor både mange års viden og færdigheder, erfaring og indsigt i de bedste værktøjer, samt et stort netværk af kontakter.

Jeg tager fuldt ejerskab af marketingfunktionen og integrerer mig fuldt ud i din virksomhed. Målet er, at trods min rolle som ekstern ressource, så skal jeg opfattes som en integreret del af virksomhedens medarbejdere.

Ekstern marketingchef

GENNEMSIGTIGHED OG MENINGSFULD MARKEDSFØRING

Jeg er stor fan af, at den bedste markedsføring kommer ’inde fra’ virksomheden. Derfor ynder jeg at arbejde ud fra din lokation, på faste aftalte dage og tidspunkter. Således er det muligt at komme tættere på din virksomhed, og ikke mindst opfange de mange gode historier og fortællinger.

Ved at arbejde ud fra din lokation, bliver samarbejdet ligeledes mere tydeligt og gennemsigtigt. Du kan i langt højere grad følge med i hvorledes din tid bliver brugt, og forskellige aktiviteter og indsatser kan nemmere igangsættes eller afstemmes og justeres.

For trods at marketing i dag givere nemmere adgang til data, er disciplinen også blevet mere kompleks. Desværre har dette også betydet nogle lidt for smarte forretningsmodeller i marketingverdenen, hvor i som virksomheder bindes på lange aftaler, hvor opgaven er uklar og ikke mindst ugennemsigtig i forhold til hvad der betales for.

Med Leads2Sale ønsker og tror jeg på langvarige og gennemsigtige relationer. Der spilles med åbne kort, og du vil aldrig blive bundet på hænder og fødder… kun ved at det udførte marketingarbejde viser sig som en god investering, så du naturligvis ikke ønsker at stoppe samarbejdet 😊.

HVAD SIGER

KUNDERNE

Få råd til din B2B markedsføring?

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke kanaler kunne være interessante for dig, hvordan kan målrette dine budskaber, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.