vELKOMMEN TIL BLOGGEN

Kontor Markedsføring
Mads Fischer

Få hjælp til markedsføring via outsourcing til bureau eller freelancer

I dette indlæg vil jeg forsøge at forklare fordelene ved at få hjælp til markedsføringen gennem outsourcing, og hvordan du opnår de bedste resultater for din virksomhed.

I mange tilfælde er der dog mange flere fordele ved at outsource sin markedsføring til en marketingkonsulent, og den vej få hjælp til virksomhedens markedsføring.

Læs mere »
marketingkonsulent
Mads Fischer

Hvad er fordelene ved at tilknytte en marketingkonsulent?

En marketingkonsulent sparer dig tid og penge fordi de har erfaringen og kompetencerne, der gør dem mere effektive i deres eksekvering samt at de undgår at lave de fejl som du måske selv ville gøre. Fejl som kan være omkostelige at rette op på, og som kan koste dig i forhold til generede leads, henvendelser og salg.

Læs mere »
Mads Fischer

Marketingchef vs Direktør | Fra rivaler til teammates.

I mange virksomheder foregår der et mere eller mindre synligt tovtrækkeri mellem marketingchef og virksomhedens direktør.

For mange administrerende direktører er den kritiske rolle for marketingchefen at vækste virksomheden, mens marketingchefen ønsker at levere ROI, og dermed bevise at det de laver virker.

Læs mere »
marketingkonsulent
Strategi
Mads Fischer

Markedsføringsstrategien skal have mere mave, og mindre hjerne

I en svær, forunderlig og omskiftelig tid udfordres mange virksomhedsstrategier, fordi de er udviklet i et helikopterperspektiv, uden involvering og perspektivering af hele virksomheden. Der bliver regnet på (og drømt om) store tal, hvis altså bare virkeligheden forløber sig som man håber på den gør.

Læs mere »