SKABER DIN MARKEDSFØRING LEADS?

TILFØR VIDEN, KOMPETENCE, RESSOURCE & ERFARING

FÅ RÅD TIL DIN MARKEDSFØRING

Uanset din branche, marked eller produkt, skal din markedsføring påvirke dine kundeemner. Alt efter din målsætning, kan det være i form af større synlighed og eksponering, branding og positionering af virksomheden, eller knytte kundeemner tættere til virksomheden eksempelvis.

I en digital tid der konstant udvikler sig, er det derfor vigtigere end nogensinde før, at have styr på sin B2B markedsføring. Specielt omkring mulighederne på det digitale område.

Derfor må du ikke bare glemme eller afskrive de mere traditionelle kanaler, for de kan sagtens være effektive for dig. Ofte vil den effektive markedsføring ske i i et samspil, mellem online og offline kanalerne.

Hos Leads2Sale er fokus, at din markedsføring skal generere leads. Vi ser på markedsføring og salg som to sider af den samme mønt, hvorfor vi hjælper med at generere flere og bedre leads til dig og din virksomhed.

HVAD DRØMMER DU OM?

Du skal turde drømme, du skal turde at have mål, og du skal turde at sætte ord på dette. For det er dine drømme vi skal jagte, og det er din markedsføring som skal hjælpe dig med at opnå dine drømme.

Herunder kan du læse mere om de forskellige services, tag et kig på hvad der passer bedst til dig. Hvis du ønsker at blive ringet op, omkring hvad der vil passe bedst til dig, så udfyld formularen herunder.

1. Planning

Planlægning af din markedsføring med udgangspunkt i din markedsføringsstrategi, din målgruppe, kanalvalg, budget med mere

2. Eksekvering

Eksekvering af markedsføringen så din virksomhed bliver eksponeret, og du får genereret flere leads og henvendelser.

3. Analytics

Hvad fortæller data om dine markedsføringsaktiviteteter? Hvor mange leads er genereret, hvad kan og skal justeres?

4. Kontinuitet

Kontinuerligt fokus er et must for succes med markedsføring. Vi sørger for at din markedsføring konstant holdes til ilden.

PEAK-PROCES = SUCCES

Arbejdet med at generere flere leads via markedsføringen er et kontinuerligt arbejde, som hele tiden skal have fokus. Med Leads2Sale har du en ambitiøs samarbejdspartner, til at udvikle og optimere din markedsføringsindsats.

Ambitionen og mindsettet hos Leads2Sale er langvarige og værdiskabende kunderelationer. Til dette arbejder vi ud fra vores PEAK-proces, for hele tiden at levere leadsgenererende markedsføring.

HVORFOR LEADS2SALE?

Få råd til din B2B markedsføring

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke kanaler kunne være interessante for dig, hvordan kan målrette dine budskaber, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.