VÆKST DIN VIRKSOMHED VIA AUTOMATISERING AF DIN MARKEDSFØRING OG DIT SALG

Mads Fischer_Ekstern marketing ressource

Styrk udbyttet af din digitale INDSATS OG tilstedeværelse

Verden er i forandring, tiden er blevet digital, og dine kunders adfærd har ændret sig!

Ønsker du at din virksomhed opnår konkurrencemæssige fordele, skal du bygge et bæredygtigt samarbejde i dit marketing- og salgsarbejde.

Leads2Sale er din marketingkonsulent, som hjælper dig med at generere flere varme og købsklare leads, hvor vi sammen med dig optimerer og udvikler en automatiseret og digitaliseret salgsproces – hvor din marketing og salgsindsats arbejder i samme retning.

Om du er en produktionsvirksomhed, IT-firma, rådgivningsvirksomhed, håndværker, eller noget femte, som vil mere med din markedsføring og salg? Så lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

01.

ÉN KONSULENT TIL DIN MARKEDSFØRING

02.

MERE END 17 ÅRS ERFARING MED MARKETING & SALG

03.

FÅ ET 360 GRADERS FOKUS PÅ DIN SALGSPROCES

04.

GENNEMSIGTIGT & FLEKSIBELT SAMARBEJDE

HAR DIN VIRKSOMHED EN DIGITAL SALGSPROCES?

Desværre kommer dine leads – og dit salg – ikke af sig selv.

Dine kunder er blevet digitale, og derfor skal din salgsproces være digital. Lige fra kundens første kontakt med din virksomhed, til hvordan du genererer flere leads, varmer dine leads op, og hvordan du gør dine leads til potentielle kundeemner.

Med Leads2Sale som din samarbejdspartner får du hjælp til at udvikle og optimere din virksomheds marketing- og salgsprocesser. Ved at gøre dem såvel digitale og automatiserede. Det er det som på nydansk hedder; Sales Enablement.

Med en Digital Salgsproces får du et mere konstant flow af indkomne leads og henvendelser? Dine sælgere får mere tid og fokus til primære arbejdsopgave. Ligesom du bygger en bro mellem marketing og salg, og får en digitalt orienteret marketing- og salgsindsats.

HØR HVORDAN JEG KAN STYRKE DIN MARKETING- OG SALGSINDSATS

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG

MARKETINGKONSULENT

Som din erfarne eksterne marketingkonsulent hjælper jeg med udarbejdelsen af din markedsføringsstrategi, eksekveringen af din markedsføring, samt analyserer, justerer og optimerer kontinuerligt din markedsføringsindsats.

MARKETING AUTOMATION

Marketing automation spiller for mange virksomheder en essentiel rolle i deres markedsføring, som bidrager til kvalificeret leadgenerering, leadnurturing, flere og bedre salg, og et bedre udbytte af din markedsføring.

markedsføringsSTRATEGI

Med en markedsføringsstrategi kommunikerer du målrettet til din målgruppe, med værdiskabende indhold og budskaber der appellerer, så du fokuserer dine ressourcer, hvor de giver mest værdi for virksomheden.

MESSESTRATEGI

Med en digital orienteret messestrategi bliver jeres messedeltagelse mere succesfuld. Styrk arbejdet med at generere flere leads, og konverter disse til prioriterede og konkrete salgsemner, også efter at messen er overstået.

vil du også gøre brug af min viden

Leads2Sale-Mads Fischer-Marketingkonsulent (Transp)

VIL DU OPTIMERE OG UDVIKLE DIN MARKEDSFØRING OG SALG?