Gratis B2B markedsføring foredrag

Har din virksomhed, netværk eller erhvervsgruppe brug for inspiration, eller et kærligt spark bagi, så kan det her måske have din interesse til dit næste arrangement.

For vil I gerne have mere indsigt og viden i om mulighederne inden for online markedsføring, primært B2B markedsføring, så vil jeg meget gerne komme forbi og bidrage med ikke mindst inspiration til at få mere ud af markedsføringen.

Indlægget omhandler ikke en specifik online marketing disciplin/kanal, men omhandler markedsføringen betydning i forhold til salg, primært målrettet B2B virksomheder.

Hvorfor holde et foredrag gratis?

Helt gratis er det måske ikke! Jeg er bosiddende i Odense, hvorfor det kan koste en lille smule i transportomkostninger, men det kan vi altid tage en snak om.

Jeg brænder for at markedsføring skal give mening i form af kunder og salg. Jeg har haft ansvaret for såvel markedsføring og for salg, har rådgivet og hjulpet mange virksomheder, og ønsker at inspirere andre til at udnytte de mange muligheder som for mange B2B virksomheder ligger uberørte.

Samtidig giver det mig en masse energi og inspiration den anden vej, hvorfor jeg gerne bruger en times tid eller to på at holde et indlæg omkring det jeg brænder for.

Emner som foredraget berører

Hvilken betydning har digitaliseringen for vores markedsføring og salg

Hvorfor markedsføring er essentielt for ’det nye B2B salg’

Markedsføringsstrategien; fra mareridt til ledesnor

Hvordan uddanner du dine kunder gennem content marketing

Hvordan kan markedsføring hjælpe sælgerne, og vice versa

Og naturligvis emner som I ønsker bliver berørt