Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef

BE INSPIRED

HVAD SKAL DIN
MARKEDSFØRING
kunne i 2022

hvordan kan din markedsføring bidrage til dit salg?

FÅ ET GRATIS markedsføring FOREDRAG om HVORDAN DIN MARKEDSFØRING STYRKEr DIT SALG?

ønsker din virksomhed, din netværksgruppe eller andet et gratis foredrag omkring nutidens markedsføring og hvorfor den spiller så vigtig en rolle?

Kontakt mig for at høre mere om mulighederne for et gratis markedsføring foredrag af en 30-60 minutters varighed. Emnet og formattet kan vi altid diskuttere, det hele starter med en dialog.

HVORFOR MARKEDSFØRING ER ESSENTIELT FOR DIT SALG
... OG HVORDAN KAN MARKEDSFØRING HJÆLPE DINE SÆLGERE
UDDAN OG BYG RELATION MED DINE KUNDER VIA MARKEDSFØRING
VÆRKTØJER TIL DIN MARKEDSFØRING (SOM IKKE KOSTER EN JETJAGER)

HVORFOR ET GRATIS FOREDRAG OM MARKEDSFØRING?​

Hvordan kan din virksomhed udnytte de digitale muligheder i jeres markedsføring, og hvordan kan markedsføringen bidrage til mere og bedre salg for dig?

I en tid hvor virksomheders digitale tilstedeværelse bliver vigtigere, giver jeg dig viden og inspiration om B2B markedsføring, og vigtigheden i samspillet mellem markedsføring og salg.

Jeg har i mere end 15 år arbejdet med såvel markedsføring og salg, og blandt andet rådgivet virksomheder inden for markedsføringens forunderlige verden. Med foredraget håber jeg at kunne inspirere og motivere dig på de mange muligheder inden for B2B markedsføring.

Samtidig giver det mig en masse energi og inspiration den anden vej, hvorfor jeg gerne bruger en times tid eller to på at holde et indlæg omkring det jeg brænder for.en og inspiration om B2B markedsføring, og vigtigheden i samspillet mellem markedsføring og salg.