Hvorfor Sociale medier

B2B markedsføring - Sociale medier

Sociale medier er meget mere en tidsfordriv

Social Medier skal tages alvorligt som en værdifuld markedsføringsdisciplin, der skal integreres i din marketingstrategi

Har du spurgt dine bedste kunder, omkring deres vaner når det kommer til brugen af sociale medier? Hvis dine kunder er aktive på Facebook, LinkedIn, Instagram, skal du også være det!

Prøv at undersøg de forskellige platforme og undersøg nærmere på dine kundeemner. Er de tilstede gennem egne opslag/opdateringer, er de aktive med input i diskussioner, eller lytter de ‘blot’? Dette kan hjælpe dig med at besvare om du skal engagere dig og anvende sociale medier i din B2B markedsføring.

Måske du endnu ikke er på Facebook, LinkedIn, Instagram, men så kan du næsten være sikker på at dine konkurrenter er. 84% af alle B2B virksomheder benytter forskellige SoMe kanaler (ifølge Social Media Examiner). 90% indikerer at deres tilstedeværelse på disse har medvirket til øget synlighed af deres virksomhed.

Fordelene og ulemperne ved Sociale Medier

Skab ambassadører for din virksomhed

Markedsføring på de sociale medier kan skabe ambassadører for din virksomhed. Samtidig kan det bidrage til at styrke dine investeringer i content marketing og din hjemmeside, ved at nå ud til flere potentielle kundemener.

Nøglen til succes med er, at bruge det til opnåelse af et specifikt mål for din markedsføring.

Pas på 'tidsfordriv'

Uden en plan fore sociale medier, kan det let ende i en ‘investering uden afkast’. Sørg for at der et defineret mål for din tilstedeværelse, udover at få så mange ‘like’ og ‘delinger’ som muligt.

En ugennemtænkt opdatering kan få dig i fedtefadet, hvor du ender i en større eller mindre shitstorm. Sociale medier kræver fokus, vurderinger og erfaring, og kan derfor være for risikabelt blot at lægge i hænderne på den unge praktikant.

TILKNYT EKSTERN MARKETINGCHEF

Skræddersyet til dit behov

Tilknyt viden, erfaring og passion.

Fleksibilitet og skalerbarhed

MARKETING AUTOMATION

Hvordan får du flere kvalificeret leads?

Plej dine leads tættere på en købsbeslutning

Få indsigt og viden om dine leads adfærd

En investering i markedsføring, er en prioritering af dit salg