Inspiration til din Online Marketing 2015

Et nyt år, nye ideer, nyt mod, ny energi. For mange er januar måned en måned, med masser af energi og hvor der virkelig lægges nye planer og ideer for det foranstående år. Det gælder både på privatfronten, men også for virksomhedsejere.

Udfordringen for mange er, hvordan al denne energi transformeres til action, for ”action speaks louder than words”. Det hjælper dette blog indlæg dig med.

Vi vil så meget, har mange gode ideer, men hvordan får vi struktureret vores tilgang og arbejde med online marketing. For rigtig mange mindre og mellemstore virksomheder ender det derfor med, at marketing indsatsen ”flyder”, og man derfor ikke får den nødvendige struktur og røde tråd i ens kommunikation og tiltag.

Tror vi alle kender til, at lave en tilfældig opdatering på de sociale medier, eller synes det er længe siden vi har sendt et nyhedsbrev!!

Nedenstående har jeg derfor samlet 4 små enkle videoer fra Element Three, som forhåbentligt vil inspirere dig til arbejdet med din online marketing indsats for 2015.

Ud over de vidste videoer, kan du se mange flere inspirationsvideoer fra Element Three Tactical Thursday, lige her

Sådan laver du en marketing plan

      xx

Sådan strukturerer du din plan

Hvordan med Marketing budgettet?

Sådan får du ideer til din marketing!

Mads Fischer_Marketing

Ring til MADS

Eller brug det næste minut på at udfylde denne kontaktformular. Så tager jeg kontakt til dig inden for de næste 24 timer.