Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef

MADS FISCHER, DIN specialist i B2B Markedsføring

Som din eksterne marketingkonsulent kigger jeg 360o på din markedsføring. 

Tilknytter du mig som din faste marketingkonsulent tilknytter du en kompetent markedsføringsressource, som styrker og udvikler HELE din virksomheds markedsføring.

Altsammen på en skræddersyet aftale der passer til din virksomheds behov og ønsker.

MADS FISCHER -
B2B MARKEDSFØRING & SALGSSPECIALIST

Et samarbejde der fokuserer på din markedsføring

Min erfaring og passion er at udvikle og optimere virksomheders digitale markedsføring. Det tror jeg på sker gennem et stærkt fundament, kontinuerligt fokus og tilpasning af dine markedsføringsaktiviteter, samt de nyeste teknologier.

Jeg brænder for at optimere virksomheders markedsføring, så det ses i form af flere leads og salg. En opgave der involverer at marketing og salg arbejder tættere sammen, og at siloerne mellem disse fjernes.

Som din eksterne marketingkonsulent kigger jeg 360o på din markedsføring. Som din faste samarbejdspartner skal du ikke forholde dig til et bureaus halvhjertede indsats, eller forskellige specialisters individuelle kompetencer.

Jeg tager mig af HELE din markedsføring!

MIT SPECIALE ER AT OPTIMERE DIN MARKEDSFØRING

Om jeg er frivillig i den lokale fodboldklub, eller din digitale marketing konsulent, så er jeg passioneret omkring at udvikle, og gøre det lidt bedre end i går.

Konceptet hos Leads2Sale er at du tilknytter en ekstern marketing ressource/ digital marketing konsulent, som kigger på din markedsføring med et 360o fokus, og kontinuerligt optimerer og udvikler på din markedsføringsindsats.

Jeg kigger på din SEO, Google Ads, din hjemmeside, Sociale medier med mere, Jeg gør det bare ud fra en helhed, og ikke som individuelle markedsføringskanaler.

Mit mål er at udvikle din virksomhed – via din markedsføring, som din faste samarbejdspartner! 

Jeg har altid interesseret mig for de digitale muligheder inden for markedsføring. I 90’erne ‘kodede’ min første hjemmeside, fik min første e-mail, og chattede i forskellige lukkede fora.

Med min erfaring og viden har jeg en bred indsigt, forståelse og hands-on erfaring med stort set alle online markedsførings discipliner.

Som B2B markedsføringsspecialist ved jeg hvordan en marketingkanal bidrager til din markedsføring, hvordan du skaber synergi i brugen af flere marketingkanalerne, og hvor vigtigt det er at din markedsføring skaber værdi – for dine leads, for dine kunder, og ikke mindst på bundlinjen i form af flere kunder eller mere salg.

Derfor kan jeg eksekvere de fleste af dine markedsføringstiltag, men skulle der være brug for at tilknytte en specialist, kan jeg trække på mit store netværk.

FÅ MERE TID OG OVERSKUD TIL ANDRE OPGAVER

HVEM ER DET PERFEKTE MATCH FOR MIG?

DET PERFEKTE MATCH

I forhold til kompetencer, tilgang og vision

DET MINDRE GODE MATCH

Kendetegn på det mindre gode partnerskab