HVEM ER MADS FISCHER & LEADS2SALE

B2B MARKEDSFØRING & SALGSSPECIALIST

Mit navn er Mads Fischer og jeg har altid haft en dyb passion omkring det at afsætte en vare. Ikke bare selve salget, men også de ’bløde’ elementer som omkranser ethvert salg. Fra marketing, kunderelationen og eftersalg-servicen. Derfor er jeg også stor fortaler for marketing automation.

Derfor har jeg også altid arbejdet feltet omkring markedsføring og salg, blandt andet som sponsoransvarlig hos Dansk Sejlunion, salgsansvarlig for Magento Webshops, selvstændig Online Marketing rådgiver, markedsføringsansvarlig i Danmark af DNV GL Business Assurance, og som Ekstern Marketingchef hos SENSE marketing.

Jeg brænder for at optimerer virksomheders markedsføring, så det ses i form af flere leads og salg. En opgave der involverer at marketing og salg arbejder tættere sammen, og at siloerne mellem disse fjernes.

Markedsføring kommer før salg, og i en digital verden hvor dine kunder selv researcher efter løsninger på deres behov, er virksomhedernes markedsføring vigtigere end nogen sinde før. For markedsføringen handler ikke blot tilstedeværelse, men skal bidrage til at skabe leads til virksomhedens sælgere.

IMG_6765

JEG KONTAKTER OGSÅ GERNE DIG!

KONTAKT MIG

Alle kan have brug for et spark, input eller at blive udfordret og få indspark til, hvordan du genererer flere interessante kundeemner med din markedsføring.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.

29922823

Giv os et ring

Tommerup erhvervspark

Besøg os

Jeg har et speciale

OPTIMERING AF MARKEDSFØRING & SALG

De digitale markedsføringsmuligheder har altid interesseret mig, og med en pragmatisk, videns hungrende ‘ka’ selv’ tilgang, har jeg uddannet mig selv inden for dette område. Blandt andet ‘kodede’ jeg tilbage i slut 90’erne min første hjemmeside i HTML, fik min første e-mail, og chattede i forskellige lukkede fora. 

Der findes marketingspecialister der inden for hver deres speciale eller område, har mere viden om ‘deres’ enkelte markedsføringskanal. Hvis du kun arbejder med Google Ads, eller ikke laver andet end skrive tekster, så skulle du gerne være bedre til lige præcis dette! Mit speciale og tilgang til markedsføring handler om, hvorledes du bringer de forskellige kanaler i spil over for din målgruppe. 

Jeg har en bred indsigt, forståelse og hands on erfaring med mulighederne inden for online markedsføring. Jeg ved hvorledes en marketingkanal kan bidrage til din markedsføring, jeg ved hvorledes du skaber synergi i samspillet mellem marketingkanalerne, og jeg ved hvor vigtigt det er at din markedsføring skaber værdi – for dine leads, for dine kunder, og ikke mindst på bundlinjen i form af flere kunder eller mere salg. Derudover vil jeg altså samtidig kunne eksekvere de fleste af dine markedsføringstiltag. 

Er der behov for at tilknytte en af ovenstående specialister, besidder jeg et stort netværk af disse.

KOMPETENCER

Marketingstrategi & planlægning 95%
Lead generering & nurturing 90%
Email marketing + automation flows 90%
Google, Facebook Ads m.m 85%
Sociale medier (Organisk) 80%
SEO - Søgemaskineoptimering 75%
Videoproduktion 70%
Tekstforfatning m.m 65%
Grafik/Design 50%

MIN PASSION = DIN MARKEDSFØRING

Passion og udvikling er essentielt for mig. Dette uanset om jeg er frivillig i den lokale fodboldklub, eller er din eksterne marketingressource, så er det vigtigt at der opleves en passion og ønske om udvikling. Nogle vil måske beskrive som en ‘udvikling eller afvikling’. 

Dette er ikke lig med at ting skal forhastes, for jeg går samtidig op i at gøre tingene grundigt og styrke fundamentet. Derfor skal vi have en plan for, hvor vi gerne vil henad og hvad vi gerne vil opnå. 

Derfor er det også min interesse, at udvikle og optimere jeres virksomhed markedsføring. Det tror jeg på sker gennem et kontinuerligt fokus, og løbende justeringer af dine markedsføringsaktiviteter.

Derfor er konceptet hos Leads2Sale også, at du tilknytter en ekstern marketing ressource/medarbejder. En ressource som kan kigge på din markedsføring med et 360 graders fokus, og ikke blot interesserer sig for dine Facebook kampagner eller individuelle SEO-placeringer på nogle udvagte keywords etc.

For Leads2Sale handler det om at udvikle din virksomhed – via din markedsføring!