BLIV KLOGERE PÅ
MADS FISCHER &
LEADS2SALE

Mads_1

MADS FISCHER

Digital B2B Markedsføring & Salgsspecialist

Jeg har altid haft en dyb passion omkring det at afsætte en vare. Ikke bare selve salget, men også de ’bløde’ elementer som omkranser ethvert salg. Fra marketing, kunderelationen og eftersalg-servicen.

Derfor har jeg også altid arbejdet feltet omkring markedsføring og salg, blandt andet som sponsoransvarlig hos Dansk Sejlunion, salgsansvarlig for Magento Webshops, selvstændig Online Marketing rådgiver, markedsføringsansvarlig i Danmark af DNV GL Business Assurance, og som Ekstern Marketingchef hos SENSE marketing.

Jeg brænder for at optimerer virksomheders markedsføring, så det ses i form af flere leads og salg. En opgave der involverer at marketing og salg arbejder tættere sammen, og at siloerne mellem disse fjernes.

Markedsføring kommer før salg, og i en digital verden hvor dine kunder selv researcher efter løsninger på deres behov, er virksomhedernes markedsføring vigtigere end nogen sinde før. For markedsføringen handler ikke blot tilstedeværelse, men skal bidrage til at skabe leads til virksomhedens sælgere.

Marketing strategi & planning 95%
Lead generering & nurturing 90%
Email marketing + automation flows 90%
Social Media (organisk) 85%
SEO, Adwords + Facebook Ads 70%
Tekstforfatter/Copy writer 60%
Grafik / Design / Webudvikling 50%

MARKEDSFØRING FRA A-Z

De digitale muligheder har altid interesseret mig, og med en pragmatisk, videns hungrende ‘ka’ selv’ tilgang, har jeg uddannet mig selv inden for dette område. Blandt andet ‘kodede’ jeg tilbage i slut 90’erne min første hjemmeside i HTML, fik min første e-mail, og chattede i forskellige lukkede fora. 

Der findes marketingspecialister der inden for hver deres område, har mere viden om de enkelte marketingkanaler. For mig handler markedsføring om, hvorledes du bringer de forskellige kanaler i spil over for din målgruppe. 

Jeg har en bred indsigt, forståelse og hands on erfaring med mulighederne inden for online markedsføring. Jeg ved hvorledes en marketingkanal kan bidrage til din markedsføring, jeg ved hvorledes du skaber synergi i samspillet mellem marketingkanalerne. Vigtigst af alt vil jeg kunne eksekvere på dette for dig og din virksomhed. 

PS: Med mit brede netværk, vil jeg hurtigt kunne tage kontakt til en af ovenstående specialister, såfremt dette måtte blive nødvendigt!

PASSION & UDVIKLING

Passion og udvikling er essentielt for mig. Dette uanset om jeg er frivillig i den lokale fodboldklub, eller er din eksterne marketingressource, så er det vigtigt at der opleves en passion og ønske om udvikling. Nogle vil måske beskrive som en ‘udvikling eller afvikling’. 

Dette er ikke lig med at ting skal forhastes, for jeg går samtidig op i at gøre tingene grundigt og styrke fundamentet. Men vi skal have en plan for hvor vi gerne vil henad. 

Derfor er det også min interesse, at udvikle og optimere jeres virksomhed markedsføring. Det tror jeg på sker gennem et kontinuerligt fokus, og løbende justeringer af dine markedsføringsaktiviteter.

Derfor er konceptet hos Leads2Sale også, at du tilknytter en ekstern marketing ressource/medarbejder. En ressource som kigger på din markedsføring med et 360 graders fokus., og ikke blot interesserer sig for dine Facebook kampagner eller individuelle SEO-placeringer på nogle udvagte keywords etc.

Leads2Sale_b2b markedsføring_salg

Tør du udfordre din B2B markedsføring?

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke kanaler kunne være interessante for dig, hvordan kan målrette dine budskaber, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.