markedsføringsrådgiver

Markedsføringsrådgiver (vagthund)

Få råd til din markedsføring, med den rette rådgivning
  • Ved du hvor mange henvendelser din markedsføring genererer?

  • Få indspark til hvordan du kan generere flere leads

  • Skab synergi mellem online & offline kanaler

  • Input til udarbejdelse og planlægning af indhold til sociale medier

  • Rådgivning omkring annoncering (Google, FB, LinkedIn)

  • Hvordan du kan bruge e-mail markedsføring i salgsarbejdet

  • Løft af interne kompetencer inden for markedsføring

Får du nok ud af din markedsføring, udnytter de mange muligheder, og er din markedsføring effektiv?

Du har helt sikkert hørt om SEO, Adwords, Facebook, Re-targeting, Openings Rate, Leadgenerering, CTR, konverteringer med flere. Blot for at nævne nogle af de første nøgleord, der dukker op som omhandler nutidens markedsføring.

Tror mig, der er mange flere!!

Hvad betyder disse, hvordan kan du anvende og udnytte de forskellige muligheder inden for markedsføring, og hvordan ved jeg om min markedsføring generer leads? Hvis du stiller dig selv de spørgsmål af og til, så er det helt forståeligt.

Rådgivning du kan forstå

Som markedsføringsrådgiver får du bedre indsigt i dine muligheder inden for markedsføring. Du vil blive udfordret på dine igangværende markedsføringstiltag, få sparring og input på nye markedsføringsmuligheder, og kontinuerligt få gennemgået om din markedsføring kaster det af sig som du ønsker.

Benytter du dig allerede er samarbejdspartnere, vil din markedsføringsrådgiver også kunne benyttes som vagthund. Altså en som sørger for at holde dine samarbejdspartnere til ilden. Det kunne være at sikre at du har de rigtige Adwords kampagner, kontinuerligt sikre at der arbejdes på bedre SEO-resultater på dine vigtigste nøgleord, eller at dine email-kampagner er mere effektive.

Kort sagt, tilnytter du en erfaren og kompetent markedsføringsrådgiver som tør udfordre, og ikke mindst udvikle, dig. EN rådgiver som kender din forretning, dine udfordringer og som kan hjælpe dig at finde de rette løsninger og tage de bedste beslutninger for dig og din virksomhed.

Få råd til din B2B markedsføring

Kunne du tænke dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke markedsføringkanaler kunne være interessante for dig, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.