Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef
JEG HJÆLPER DIG MED:

STYRK DINE DIGITALE KOMPETENCER MED EN MARKETINGRÅDGIVER​

HVORFOR SKAL Du TILKNYTTE EN MARKEDSFØRINGS-RÅDGIVER

Styrk dine strategiske beslutninger for din markedsføring

Ved du hvordan du bedst muligt optimerer dini digitale tilstedeværelse?

Får du nok ud af din markedsføring, er din digitale tilstedeværelse optimeret, og hvorledes anvender og udnytter de teknologiske muligheder, som kan gøre din virksomheds markedsføring effektiv?

Måske har du tilknyttet et Advisory Board eller en bestyrelse, som ud bistår virksomheden i forhold til vigtige fremtidige strategiske beslutninger. Dette gælder også for din digitale indsats og tilstedeværelse.

TRÆF GODE BESLUTNINGER MED EN MARKEDSFØRINGSRÅDGIVER

Alle brancher vil før eller siden mærke, et ’digitalt’ behov. Nogle brancher vil endda blive så disrupted, at de ændres for evigt, eller uddør (Netflix, Spotify, Booking.com, Nokia).

Du har sikkert hørt om Marketing Automation, Leadgenerering, Lead Scoring, Sociale medier, Google Ads og Lead Ads, Mobile First samt customization, kunderejser og digitale touchpoints.

MED LEADS2SALE FÅR DU RÅD TIL DIN MARKEDSFØRING.

KUN 1 UD AF 19 BESTYRELSER
HAR EN
digital rådgiver

Virksomheder har brug for de rette digitale kompetencer. En tillidsfuld markedsføringsrådgiver kan bidrage til virksomhedens digitale initiativer, som sparringspartner, oversætter, coach til ledelsesteamet, dit advisory board eller i bestyrelsen.

For digital viden og kompetencer er nøglen til fremtidens succes. Er din ledelse, advisory board, eller bestyrelse, på forkant med den digitale udvikling? Her er det ikke (godt) nok at følge op på en udviklet strategi, ved at give den lidt digital eftertanke.

En markedsføringsrådgiver med digitale kompetencer kan anskueliggøre og belyse hvorledes det digitale område påvirker virksomheden, bidrage med indsigt og viden hvorledes kundernes adfærd ændrer sig, og andre vigtige tendenser – som fremmer en bestyrelses forståelse af de udfordringer og muligheder, som har påvirkning for din virksomhed.

BLIV UDFORDRET OG RÅDGIVET OM DINE DIGITALE MULIGHEDER

HVAD KAN DU FORVENTE AF EN RÅDGIVER

INPUT OG UDVIKLING TIL STRATEGISKE DIGITAL PLANER

INDSPARK TIL OPTIMERING AF DIGITAL LEADGENERERING

EVALUERING OG AF WEBSITE ELLER WEBSHOP TIL ØGET EFFEKTIVITET

OPTIMERING AF MARKETING- & SALGSPROCESSER MED DIGITALE LØSNINGER

ADGANG TIL STORT NETVÆRK AF DIGITALE SPECIALISTER

INTERN TRÆNING/UDVIKLING AF DIGITALE KOMPETENCER