SKRÆDDERSYET MARKEDSFØRING

INGEN ER ENS

’For at behandle folk ens, skal vi behandle dem forskelligt’. Et citat udtalt af min klasselærer i 8. klasse, og måske har jeg ikke taget meget med fra skoletiden, men dette citat står tydeligt for mig.

Vi er alle forskellige, har forskellige udgangspositioner, erfaringer, kompetencer, arbejder med/i forskellige brancher og har forskellige kunder.

Derfor har Leads2Sale ingen pakkeløsninger eller standardskabelon, for der findes ingen holy grail eller endegyldig opskrift for succes med markedsføring. Der findes best practise, erfaringer og tro på koncepter, og alt dette får du selvfølgelig glæde af.

Ens er det dog, at der arbejdes efter samme proces. En proces hvor vi holder dig i hånden hele vejen, og sørger for at din markedsføring kontinuerligt udvikles, optimeres og eksekveres.

Planning

Hvordan skal din markedsføringsplan sættes sammen, ud fra din målgruppe, målsætninger med mere?

Eksekvering

Eksekvering på de udvalgte kanaler, så din virksomhed bliver set og knytter kundeemnerne tættere på virksomheden.

Analytics

Hvad fortæller data om vores marketingaktiviteteter, hvad kan og skal vi justere på i den kommende markedsføring?

Kontinuitet

Via kontinuitet i din markedsføring justerer og optimerer vi løbende din markedsføring for endnu bedre resultater.
laptop-2434393_1920

DET STARTER MED DRØMMEN

Du skal turde drømme, du skal turde at have mål, og du skal turde at sætte ord på dette. For det er drømmene vi skal jagte, og det er drømmene din markedsføring skal hjælpe dig med at opnå.

Et samarbejde starter med en analysering af dig og virksomheden. Hvem er I, hvordan markedsføre I jer i dag, hvad virker og hvad virker ikke, og hvad vil I gerne opnå med jeres markedsføring?

Analysen er med til at sætte retningen for din markedsføring. Sammen får vi sat ord på dine mål, og kan bedre give dig et billede af hvilke indsatser der skal eksekveres for at optimere din markedsføringsindsats.

Med en analyse i hånden får du et tydeligere billede af dine mål/drømme, hvilke kanaler du skal anvende og hvorfor, hvorledes du bør prioritere din markedsføringsindsats i den kommende tid.

Nogle vil kalde det en markedsføringstrategi, og det kan man vel godt kalde det. Hos Leads2Sale handler det om at din markedsføring giver mening.

IT HAS TO MAKE SENSE

Markedsføring har altid handlet om at bidrage til øget omsætning og stærke kunderelationer. Måden har derimod ændret sig, fra at virksomheder ’pushede’ sine budskaber ud i hovedet på kunden. Til at det i dag er kunden som har magten i forhold til at indsamle information og viden.

Undersøgelser viser at kunder i dag, selv står for 2/3 af købsprocessen. Dette stiller store krav til din markedsføring, som skal ramme kunden hvor denne bevæger sig, men skal også være mere værdifuld og værdiskabende end dine konkurrenters, hvis du altså drømmer om at komme i spil til den sidste tredjedel af købsprocessen. Der hvor ordrerne bliver lagt!

Vi tror på at din markedsføring skabe awareness og synlighed omkring dit brand og produkter. Samtidig, og væsentligt, skal den og skabe en ’connection’ til din målgruppe, så du anses som en værdiskabende og troværdig virksomhed til at løse deres behov.

Vigtigst af alt er det at din markedsføring genererer leads. Flere besøgende på din hjemmeside, Facebook Likes mm er alt sammen meget godt, men det er dine leads og kundeemner som skaber salg.

Det er dine leads som sælgerne kan bearbejde.

slider-img-mark-06.jpg

Tør du udfordre din B2B markedsføring?

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke kanaler kunne være interessante for dig, hvordan kan målrette dine budskaber, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.