Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef
markedsføringsrådgiver - Advisory Board

Nye SMV:Digital puljer

På Christiansborg er det blevet besluttet at afsætte 60. mio. kroner til en ny runde SMV Digital. Dette for at styrke danske virksomheders digitale omstilling og salg.

SMV DIGITAL giver dig igen mulighed for at få 100.000 DKK til din virksomheds digitale omstilling

På Christiansborg er det blevet besluttet at afsætte 60. mio. kroner til en ny runde SMV Digital. Dette for at styrke danske virksomheders digitale omstilling og salg.

Leads2Sale er naturligvis godkendt og registreret som rådgiver SMV:Digital databasen. Det betyder at du kan få hjælp til at søge tilskud til dit digitaliseringsprojekt, og vækste din virksomhed, via et udgangspunkt i virksomhedens digitale omstilling.

Sådan kan du anvende SMV:DIGITAL

Bliver du tildelt en SMV:Digital voucher (op til 100.000 DKK), er disse øremærket til at finde den rette rådgivning og rådgiver, til at udvikle, indkøbe og implementere digitale systemer og værktøjer til at understøtte din virksomheds digitale omstilling. SMV:Digital kan med andre ord hjælpe danske SMV’er med tilskud til digitaliseringsprojekter med digital omstilling og styrket online salg som mål. Midlerne udmøntes som vouchers på op til 100.000 kr. og puljen udmærker sig ved ikke at kræve anden medfinansiering end egne timer.

Det kan være til projekter inden for marketing automation, integration af digitale værktøjer med mere.

SMV:Digitals tilskudspuljer går ind under ”Industri 4,0”-begrebet, som bl.a. dækker over robotteknologi, cloudløsninger og it-systemer. Eksempler herpå er:

 • Forretningssystemer – ERP/MRP
 • Ledelse IT – MES/MIS
 • Produktionsoptimering – analyse og effektivisering af forsyningskæden
 • Internet of Things og cloud-teknologi
 • Big Data/Business Intelligence – dataanvendelse
 • Systematisk kundebearbejdning – CRM
 • Webshop og e-handel
 • Indkøb
 • Digital sporbarhed – oprindelse i hele forsyningskæden
 • Produktkonfigurationssystemer
 • Produktudvikling – digitale løsninger
 • Softwarerobotter – RPA
 • 3D print/teknologi
 • Online markedspladser
 • Systemintegrationer
 • Automatiseret kundeservice
Kilde: EY

“SMV:Digital puljerne uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – eller implementering”

Start din SMV:Digital ansøgning i dag

De afsatte millioner er seneste tiltag og støtte til danske SMV’er, som ønsker at styrke deres digitalisering. Millioner afsættes til at afklare potentialet i din virksomhed, såvel som implementering. Altså både strategi, rådgivning, sparring og planlægningen.

Altså præcis dette som Leads2Sale allerede hjælper virksomheder med!

Tilskuddene fra SMV:Digital puljerne udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og hvis efterspørgslen er som ved tidligere uddelinger, kan det forventes at der er mange ansøgninger. Tilskuddene vil være forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling.

Derfor er det min største anbefaling at du sørger får kigget på, og udfærdiget, din ansøgning inden puljen åbner d. 27. april 2021.
For jeg tør næsten godt love, at de er hurtigt væk igen!!

Jeg kan ikke ansøge på vegne af din virksomhed, men har du brug for hjælp til at tænke initiativer og formulere dit/dine projekt(er) så hjælper jeg gerne.

Ligeledes hjælper jeg gerne med at sikre at indholdet og ansøgningen er stærk nok til at komme i betragtning, når midlerne uddeles allerede få uger efter ansøgningsfristens udløb.

Dette tilbyder jeg på baggrund af erfaringen fra tidligere runder i SMV:Digital-ordningen, hvorfor jeg er godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen. En proces som er nødvendig inden vi kaster os over selve arbejdet.

mads fischer, digital marketing konsulent

VIL DU UDFORDRES PÅ DIN MARKETING?

Ønsker du at blive klogere på dine muligheder inden for marketingverdenen?

Vil du gerne høre mere om hvor jeg ser potentiale for at optimere og udvikle jeres digitale tilstedeværelse?

Så book et GRATIS møde eller RING til mig.