Få hjælp til markedsføring via outsourcing til bureau eller freelancer

Kontor Markedsføring

I dette indlæg vil jeg forsøge at forklare fordelene ved at få hjælp til markedsføringen gennem outsourcing, og hvordan du opnår de bedste resultater for din virksomhed.

I mange tilfælde er der dog mange flere fordele ved at outsource sin markedsføring til en marketingkonsulent, og den vej få hjælp til virksomhedens markedsføring.

Hvad er fordelene ved at tilknytte en marketingkonsulent?

marketingkonsulent

En marketingkonsulent sparer dig tid og penge fordi de har erfaringen og kompetencerne, der gør dem mere effektive i deres eksekvering samt at de undgår at lave de fejl som du måske selv ville gøre. Fejl som kan være omkostelige at rette op på, og som kan koste dig i forhold til generede leads, henvendelser og salg.

Hvad skal du vide når du tilknytter en ekstern markedsføringsressource

For at din markedsføring bliver en succes kræver det, at du giver den det nødvendige fokus.
En ekstern markedsføringsressource er en fleksible løsning, som kan implementeres fra dag 1. De vil medbringe viden og indsigt, erfaring og kompetencer og et stort netværk, som kan hjælpe din virksomhed.

Marketingchef vs Direktør | Fra rivaler til teammates.

I mange virksomheder foregår der et mere eller mindre synligt tovtrækkeri mellem marketingchef og virksomhedens direktør.

For mange administrerende direktører er den kritiske rolle for marketingchefen at vækste virksomheden, mens marketingchefen ønsker at levere ROI, og dermed bevise at det de laver virker.

Markedsføringsstrategien skal have mere mave, og mindre hjerne

marketingkonsulent

I en svær, forunderlig og omskiftelig tid udfordres mange virksomhedsstrategier, fordi de er udviklet i et helikopterperspektiv, uden involvering og perspektivering af hele virksomheden. Der bliver regnet på (og drømt om) store tal, hvis altså bare virkeligheden forløber sig som man håber på den gør.