Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef

REFERENCER PÅ VIRKSOMHEDER JEG HAR ARBEJDET FOR

JK+ (JKEL)

JK+ Logo

EKSTERN MARKETINGCHEF FOR FYNSK ELEKTRIKER

ForJKEL/JK+ har Leads2Sale arbejdet som virksomhedens eksterne marketingchef siden 2018.

Første opgave var at projektlede et nyt hjemmeside-design. Derudover implementering og styring af leadgenererende Google Ads struktur i lokalt afgrænset område.

Derudover udarbejdelse af diverse print-medier, samt produktion af videoer til brug i markedsføring.

Herunder styring af virksomhedens SoMe platforme som Facebook og LinkedIn, samt generel rådgivning og sparring omkring markedsføringstiltag for virksomheden.

#Eksternmarketing #GoogleAds

waterrower scandinavia

waterrower_logo

OPTIMERING AF WEBSHOP OG DIGITAL MARKEDSFØRING

WaterRower Scandinavia er den officielle distributør af den berømte og populære romaskine med vandmodstand; WaterRower. Derudover sælger virksomheden andre æstetiske og stilfulde træningsredskaber fra den tyske producent NOHrD.

WaterRower Scandinavia udfordre de gængse normer inden for fitnessverdenen som er meget koldt, gråt og grimt. Hos WaterRower Scandinavia er konceptet det modsatte, hvor det med fokus på æstetik, design og taktil har en særlig tiltrækningskraft,

VIKIALLO

vikiallo markedsføring

MESSESTRATEGI DER SIKREDE OPTIMALT EFTERSALG PÅ MESSE

Vikiallo er leverandør til skiltefirmaer og printvirksomheder, hvor du med fordel kan blive rådgivet og se nærmere på mange forskellige printmedier, laminater, skæreprintere, storformatprintere, laminatorer, skæreplottere, programmer, skærefolie, applikationtape, transfermaterialer, roll-up, værktøj og service.

Vikiallo er kendt for at være lagerførende på en masse varer, samt hurtig hjælp, kvalificeret rådgivning, og for at demonstrere deres produkter hvis ønsket.

#messestrategi #marketing automation

calwin

Calwin IT

SPARRINGSPARTNER FOR IT- VIRKSOMHED PÅ MARKEDSFØRING

CalWin er et dansk IT/Softwarefirma, placeret i Odense, der arbejder mod at skabe velfungerende og effektive løsninger, der er med til at gøre hverdagen nemmere for rigtig mange virksomheder. Kendetegnende for produkterne er at de skal lette den administrative arbejdsbyrde og skabe en struktureret og gennemsigtig arbejdsgang for alle i virksomheden.

Hvad end du har brug for at holde overblik over dit mandskab, dine værktøjer eller andet materiel, kvalitetssikring i særklasse

ADVOKATFIRMA AMANDUSSON

Hjemmeside for forsvarsadvokat Amandusson

Design af NY Hjemmeside til advokatfirmaet amandusson

Advokatfirmaet Amandusson fik udarbejdet en ny  professionel hjemmeside i WordPress (Elementor).

Opdateringen af hjemmesiden omfattede en mere brugervenlig tilgang for den besøgende, samt øget troværdighed med præsentation af advokatfirmaets medarbejdere.