REFERENCER + CASES

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET FOR:

JK+ (JKEL)

EKSTERN MARKETINGCHEF FOR FYNSK ELEKTRIKER

JKEL/JK+ er din lokale fynske elektriker hvis elektrikere kører overalt på Fyn, og med mere end 40 års erfaring og 40 elektrikere kan vi altid hjælpe dig med dine el-opgaver. Uanset om der er tale om nye stikkontakter, opsætning af lamper, eller om der er tale om en større renovering af ejendommen, bygningsautomatik eller energioptimering.

JKEL gruppen er en moderne installationsvirksomhed som består af 3 selvstændige enheder med speciale i el-installation / bygningsautomatik, vedvarende energi og alarm.

waterrower scandinavia

waterrower_logo

OPTIMERING AF WEBSHOP OG DIGITAL MARKEDSFØRING

WaterRower Scandinavia er den officielle distributør af den berømte og populære romaskine med vandmodstand; WaterRower. Derudover sælger virksomheden andre æstetiske og stilfulde træningsredskaber fra den tyske producent NOHrD.

WaterRower Scandinavia udfordre de gængse normer inden for fitnessverdenen som er meget koldt, gråt og grimt. Hos WaterRower Scandinavia er konceptet det modsatte, hvor det med fokus på æstetik, design og taktil har en særlig tiltrækningskraft,

VIKIALLO

vikiallo markedsføring

MESSESTRATEGI DER SIKREDE BEDRE EFTERSALG PÅ MESSE

Vikiallo er leverandør til skiltefirmaer og printvirksomheder, hvor du med fordel kan blive rådgivet og se nærmere på mange forskellige printmedier, laminater, skæreprintere, storformatprintere, laminatorer, skæreplottere, programmer, skærefolie, applikationtape, transfermaterialer, roll-up, værktøj og service.

Vikiallo er kendt for at være lagerførende på en masse varer, samt hurtig hjælp, kvalificeret rådgivning, og for at demonstrere deres produkter hvis ønsket.

calwin

Calwin IT

SPARRINGSPARTNER på markedsføring FOR IT-VIRKSOMHED

CalWin er et dansk IT/Softwarefirma, placeret i Odense, der arbejder mod at skabe velfungerende og effektive løsninger, der er med til at gøre hverdagen nemmere for rigtig mange virksomheder. Kendetegnende for produkterne er at de skal lette den administrative arbejdsbyrde og skabe en struktureret og gennemsigtig arbejdsgang for alle i virksomheden.

Hvad end du har brug for at holde overblik over dit mandskab, dine værktøjer eller andet materiel, kvalitetssikring i særklasse