MARKETING AUTOMATION
FOR B2B VIRKSOMHEDER

SKALER DIN MARKEDSFØRING

Du har sikkert hørt folk tale om marketing automation, men hvorfor er det så interessant, og hvordan kan kan din virksomhed drage fordel af marketing automation?

Marketing automation er et kraftfuldt værktøj i din marketing værktøjskasse, som kan bruges til effektivt at monitorere, profitere og skalere resultaterne af dine markedsføringsaktiviteter.

Samspillet mellem marketing og salg er vigtigt for at få succes med marketing automation. Fordi det kigger på hele processen fra leadgenerering, opbygge tillid samt pleje og uddanne kundeemnet, og ikke mindst at konvertere leads til loyale kunder.

Specielt når en virksomheds kundedatabase begynder at vokse, kan marketing automation hjælpe dig med at have en skalerbar og performancedrevet markedsføring.

marketing automation
marketing automation_leads2sale_profiling

FÅ BEDRE INDSIGT I DINE LEADS

En af de helt store gevinster ved Marketing Automation er muligheden for adgang til kontaktdata omkring dine kundeemner.

Det er dog vigtigt at du indsamler den rigtige data til brugen i din marketing automation. Derfor har du brug for en gennemtænkt plan for, hvordan du vil indsamle data, anvende og drage fordel af dine indsigter.

Sørg for at udnyt kraften i din marketing automation platform, til at ’tilpasser og aligne din viden og indsigt i dine kontaktdata, til en optimeret markedsføringsindsats målrettet dine kundeemner.

STYRK RELATION OG TILLIDEN

Lead nurturing handler om at være til stede hos dine leads på det rette tidspunkt, med det rette budskab.

Dette medfører at dine leads er mere lydhøre overfor netop din kommunikation, hvilket skaber unikke muligheder din virksomhed til at engagere sig i og med kundeemner ved at reagere på de specifikke handlinger, som de udfører.

Kan du bidrage til at tilføje værdi i dine kunders købsproces, styrker du deres relation og tillid til dit brand og din virksomhed. Hjælp din kunder, besvar deres spørgsmål og bistå deres udfordringer på det rette tidspunkt. Så styrker du din position og mulighed for salg, når kunden er klar til at tage sin endelige beslutning.

Marketing automation er et stærkt værktøj til at styrke potentialet for mere salg og forbedre forholdet til nye som eksisterende kunder, for både B2B virksomheder og webshops. Det essentielle er dog, at du altid har fokus på at tilføje værdi for dine kunder.

marketing automation_leadnurture
marketing automation_leads2sale_reporting

TRANSPARENT RAPPORTERING

Et kendt citat i marketingverdenen er:
“Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.”

I dag kan rigtig meget af din markedsføring målbart, De fleste marketing automation platforme gør den gennemsigtig.

I stedet for at hoppe mellem forskellige systemer som Google Analytics, WordPress, Mailchimp, HootSuite, PipeDrive, Excel med flere, kan de flerste marketing automation platform samle megen af din data fra dine marketingaktiviteter i ét system. Hvad angår web-aktivitet, e-mail performance, leadgenerering, pipeline med mere.

EKSTERN MARKETINGCHEF

Skræddersyet til dit behov

Tilknyt viden, erfaring og passion.

Fleksibilitet og skalerbarhed

MARKEDSFØRINGSSTRATEGI

Få udviklet operationel rettesnor for markedsføring

Inklusiv intern workshop i din virksomhed

Afklaring på målgruppe, målsætninger m.m.

LEADDETECTOR

Styrk arbejdet med at generere flere leads.

Bedre indsigt i kundeemners adfærd og interesser.

Gør brug af digitale værktøjer.

ADVISOR | RÅDGIVER

Sparring og rådgivning omkring din markedsføring

Kontinuerligt fokus på effekt af markedsføring

Træf bedre beslutninger på bedre grundlag.

Få råd til din B2B markedsføring

Kunne du tænkte dig at blive udfordret og få indspark til din markedsføring?

Hvilke kanaler kunne være interessante for dig, hvordan kan målrette dine budskaber, og hvordan ved du hvilke kundeemner der er mest interessante for dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din markedsføring kan skabe flere leads og mere salg?

Det koster dig kun kaffen og en investering på 1-2 timer af din tid.