EFFEKTIVISER VIRKSOMHEDENS MARKEDSFØRING OG SALG MED

MARKETING AUTOMATION

SKAF FLERE OG BEDRE LEADS MED MARKETING AUTOMATION

Hvorfor er Marketing Automation så interessant, og hvordan  kan din virksomhed drage fordel af netop marketing automation?

Hvordan kan marketing automation bidrage til kvalificeret leadgenerering, og til at du lukker flere ordrer og dermed maksimerer  udbyttet af din markedsføring?

Marketing automation er et kraftfuldt værktøj i din værktøjskasse, som du kan bruge til effektivt at monitorere, skalere og profitere på dine markedsføringsaktiviteter.

Succes med marketing automation kræver et stærkt samspil mellem marketing og salg, hvor hele leadnurtureprocessen fra at generere et lead, opbygge tillid samt pleje og uddanne kundeemnet, og at konvertere leads til loyale kunder. 

Mads Fischer _ marketingkonsulent - Marketing Automation - marketingstrategi

RING OG HØR OM DINE MULIGHEDER

Eller brug det næste minut på at udfylde denne kontaktformular.

Så tager jeg kontakt til dig inden for de næste 24 timer.

Big business starts with its marketing

MARKETING AUTOMATION GIVER DIG INDSIGT I DINE LEADS ADFÆRD

En af de helt store gevinster ved at automatisere markedsføringen, er muligheden for adgang til kontaktdata omkring dine kundeemner.

Det er dog vigtigt at du indsamler den rigtige data til brugen i din marketing automation. Derfor har du brug for en gennemtænkt plan for, hvordan du vil indsamle data, anvende og drage fordel af dine indsigter.

Sørg for at udnyt kraften i din marketing automation platform, til at ’tilpasser og aligne din viden og indsigt i dine kontaktdata, til en optimeret markedsføringsindsats målrettet dine kundeemner.

Virksomheder der implementer marketing automation behøves ikke være hverken skarpere, klogere eller mere kreative end dig, eller dit team; de har bare de rigtige værktøjer i deres arsenal, og et af dem er deres marketing automation platform. Det er disse digitale værktøjer som gør virksomheder i stand til at at levere personlige og relevante oplevelser til alle deres kundeemner – og som skaber viden og indsigt i dine kundeemners adfærd.

Big business starts with its marketing

STYRK TILLIDEN HOS OG RELATIONEN TIL DINE LEADS

Lead nurturing handler om at være til stede hos dine leads på det rette tidspunkt, med det rette budskab.

Dette medfører at dine leads er mere lydhøre overfor netop din kommunikation, hvilket skaber unikke muligheder din virksomhed til at engagere sig i og med kundeemner ved at reagere på de specifikke handlinger, som de udfører.

Kan du bidrage til at tilføje værdi i dine kunders købsproces, styrker du deres relation og tillid til dit brand og din virksomhed. Hjælp din kunder, besvar deres spørgsmål og bistå deres udfordringer på det rette tidspunkt. Så styrker du din position og mulighed for salg, når kunden er klar til at tage sin endelige beslutning.

Marketing automation er et stærkt værktøj til at styrke potentialet for mere salg og forbedre forholdet til nye som eksisterende kunder, for både B2B virksomheder og webshops. Det essentielle er dog, at du altid har fokus på at tilføje værdi for dine kunder.

Big business starts with its marketing

TRANSPARENT RAPPORTERING PÅ DINE KUNDEEMNERS AKTUALITET

Et kendt citat i marketingverdenen er:
“Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.”

I dag er rigtig meget af din markedsføring målbart, De fleste platforme som Active Campaign gør den gennemsigtig.

I stedet for at hoppe mellem forskellige systemer som Google Analytics, WordPress, Mailchimp, HootSuite, PipeDrive, Excel med flere, kan de fleste automation platforme samle megen af din data, fra dine marketingaktiviteter, i ét system. Eksempelvis hvad angår data på dine leads aktivitet på hjemmesiden, din e-mail performance, leadgenerering, CRM og pipeline rapportering med mere.

Evnen til at spore, måle og forudsige dine markedsføringsresultater er vigtigt for alle virksomheder, uanset størrelse og branche. Med det rigtige værktøj får du viden og indsigt i hvorledes din markedsføring perfomer, og hjælper dig med at forudsige, hvad (der ikke) fungerer for dine leads og kundeemner.