Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef

EN DIGITAL MESSESTRATEGI DER GENERERER BEDRE LEADS​ og MERE SALG

Hvorfor er en effektiv messestrategi vigtig?

Men med en veldefineret messestrategi kan du gøre din deltagelse mere effektiv og værdiskabende. Tilstedeværelsen på messer er en vigtig markedsføringsaktivitet for virksomheder – faktisk er det ofte årets markedsføringsmæssige højdepunkt.

Uden en klar strategi for messedeltagelsen risikerer du at spilde kostbar tid og ressourcer.

Med en messestrategi der gør brug af digitale værktøjer, og fokuserer på dine forretningsmæssige målsætninger. Med mere effektive salgsprocesser, kan du konvertere dine indsamlede leads og kontakter til prioriterede og konkrete salgsemner. Altså opnår du øget udbytte af dine messedeltagelser.

Her er nogle af de vigtigste fordele ved at have en effektiv messestrategi:

💼 Skab opmærksomhed om din virksomhed og produkter
🎯 Generer kvalificerede leads og potentielle kunder
🏢 Positioner din virksomhed som en førende aktør i branchen
💰 Øg salget og omsætningen

Messestrategi og messedeltagelse

3 FORDELE VED EN MESSESTRATEGI

  • Definer og opsæt dine målsætninger for messen. Dette hjælper dig med at fokusere indsatsen og ressourcerne, på de leads der er mest potentielle i forhold til at blive til kundeemner.

  • Skil dig ud fra konkurrenterne. Dette er med til at skabe synlighed og tiltrække opmærksomhed fra dine potentielle kunder og samarbejdspartnere. Både under messen, men ligeledes efterfølgende.

  • Opnå et bedre resultat af messedeltagelsen. Det kan være en dyr fornøjelse at være på messer, men ved at fokusere på de mest varmeste leads og målrette ressourcerne effektivt, opnås der bedre resultater en højere ROI fra messen


Leads2Sale hjælper dig med at gøre din kommunikation værdiskabende, og målrettet de genererede leads på messen.

Således at dine leads ikke glemmer dig, og du via værdiskabende indhold letter deres beslutningsgrundlag ved, at klæde dem på med yderligere viden og indsigt, om dit produkt eller brand.

PRIORITER DINE VARMESTE LEADS FRA MESSEN

Synlighed og eksponering er vigtige faktorer, men for mange B2B virksomheder er messedeltagelsen afgørende i forhold  til leadgenerering og potentielle kundeemner for den kommende periode.

En messestrategi er intelligent markedsføring, hvor du med tracking og leadscoring tager temperaturen på dine leads. Således kan du fokusere din salgsindsats på de varmeste leads, mens du automatisk plejer de leads som endnu ikke er købsparate.

Med en messestrategi lægger vi planen for hvad der skal ske i forhold til at opbygge både relation og tillid hos dine nye leads og henvendelser fra messen. Således at du opnår det fulde potentiale af messen – efter at messeporten er kørt ned og der ikke kommer flere forbi din messestand.

Messestrategi

SKAL JEG GØRE DIN NÆSTE MESSEDELTAGELSE TIL EN SUCCES?

Lad Leads2Sale hjælpe dig med at udvikle en messestrategi, der er skræddersyet til din virksomheds unikke behov og mål.

En vellykket messestrategi afhænger af mere end udseendet og besøgsantallet på din messestand. Eksempelvis hvordan du engagerer og interagerer med de besøgende på messen. Derfor vil jeg også samarbejde med dig om at udvikle teknikker til at engagere besøgende på messen og følge op med dem efterfølgende.

Tag det næste skridt og lad Leads2Sale hjælpe dig med at skabe en kraftfuld messestrategi til din virksomhed. For det er dyrt at deltage på messer, og derfor skal din messestrategi også bidrage til flere leads og øget salg.

Kontakt mig i dag for at få yderligere rådgivning eller implementere en omfattende messestrategi, der genererer imponerende resultater og gør din messedeltagelse til en succes.