Leads2Sale er din digitale marketing konsulent som opererer som virksomhedens eksterne marketingchef

EN Professionel hjemmeside der styrker din digitale tilstedeværelse

FÅ EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE

En professionel hjemmeside er både et digitalt visitkort, og for mange virksomheder også et vigtigt element for øget synlighed, flere leads og et øget salg.

Driver du en virksomhed stiller det store krav til din digitale tilstedeværelse, og derfor skal du prioritere din virksomheds hjemmeside. Det betyder at du skal bruge både tid og ressourcer på at den fremstår professionelt og brugervenligt.

Danmark er et af de mest digitaliserede lande, og stort set alle salg inkluderer et digitalt aftryk. Altså at søgning på Google, et modtaget nyhedsbrev, et like på Sociale Medier, eller et besøg på dit website.

Derfor skal din hjemmeside signalerer professionalisme, være i tråd med dit brand, og præsentere virksomhedens kompetencer og kvalifikationer.

Leads2Sale designer vi en enkelt og professionel hjemmeside der afspejler din virksomhed, som du nemt kan overtage – også uden den helt store erfaring med hjemmesider.

Du SKAL selv eje din hjemmeside. Når det er sagt, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at udvikle og optimere dit website.

Med mere end 20 års erfaring fra marketingverdenen, har jeg oplevet bagsiden af medaljen, og hvordan nogle hjemmeside-bureauer og platforme binder kunder på laaange og dyre abonnementsaftaler.

Derfor laver jeg hjemmesider TIL virksomheder, som de selv ejer 100%. Domænet er dit, SEO-teksten er din, billederne er dine, og du får naturligvis adgang til backend.

Alt det med småt er fjernet, hvis Leads2Sale laver din nye hjemmeside. Naturligvis koster det, hvis du skal have justeret og opdateret tekst og indhold, men det er alt sammen noget du selv kan gøre.

En professionel hjemmeside skal have et domænenavn og en webhosting for at fungere. Dette skal du klare via dit webhotel/hosting-udbyder.

Derudover skal din hjemmeside også optimeres og markedsføres ift SEO, Google Ads, annoncering på SoMe og samspil med marketing automation. Tag endelig kontakt, hvis du ønsker en ekstern markedsføringsressource til at tage sig af din virksomheds markedsføring.

ET WEBSITE til fast pris, uden binding og abonnement

FÅ LAVET EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE HOS LEADS2SALE

Hos Leads2Sale kan mindre og mellemstore virksomheder få designet en professionel hjemmeside. Helt uden lange bindinger, abonnementer og hemmelige priser. Kort og godt, en professionel og flot hjemmeside til dig, som stiller krav til din digitale tilstedeværelse, uden at have et budget på +30.000 DKK.

Jeg har designet hjemmesider til forskellige størrelser, og typer virksomheder, og forstår at sætte mig ind i virksomhedens behov og udtryk. Det har været sig håndværkere, servicevirksomheder, advokat & rådgivning samt konsulentvirksomheder som min egen, Leads2Sale.

Ud fra ønsker – og gerne dine input – designer jeg første udkast, som vi kan snakke ud fra, og herefter tilpasse designet.*

Fokus på resultat

Når jeg laver en professionel hjemmeside mit design har jeg fokus på at skabe resultat i form af effektivitet, agilitet og hastighed (også i sitets indlæsningstid) og værdi for din investering. Din hjemmeside udvikles naturligvis ud fra best-practise, og du vil hurtigt stå med en ny professionel og køreklar hjemmeside.

*Produktion af nye SEO-optimerede tekster, logo, nye billeder og grafisk arbejde m.m. er ikke inkluderet i udviklingen af nyt website.

Din hjemmeside skal præsentere din virksomhed, og derfor skal fundamentet for dit website også være i orden. Rigtig mange mennesker (og websites) elsker WordPress, og det er også det CMS som Leads2Sale gør brug af,

Med WordPress får du et bagvedliggende website-platform som har et enkelt og forståeligt kontrolpanel og brugerflade. Samtidig kan du tilgå din hjemmeside over alt (med brugernavn og password), du får masser og frihed, og der findes et stort WordPress community hvor du kan få hjælp.

Verdens mest populære web-platform

I dag er WordPress en af verdens mest populære platforme til hjemmesider. Knap og nok en ½ milliard hjemmesider er bygget på WordPress, og det er et antal som bare stiger. Det estimeres at 40-50% af alle hjemmesider, i verden, er WordPress-hjemmesider.

Dit website skal i dag være responsiv, hvilket betyder at den skal tilpasse sig til den enhed der præsenterer hjemmesiden. Altså om det er en skærm, laptop, tablet, smartphone! I WordPress kan du nemt sørge for at din hjemmeside præsenteres pænt, uanset enhed. Har du prøvet at optimere en gammel hjemmeside, ved du måske, hvor kringlet det er at få denne til at performe brugervenligt og attraktivt, på en smartphone!

VÆR FORBEREdT TIL FREMTIDEN, MED EN WordPress HJEMMESIDE

FÅ EN NY FLOT HJEMMESIDE

Priser fra 8.995 KR *Altid FAST PRIS * Afhængigt af ønsker og behov til design
  •